Njega kose

“Last-minute” božićno drvce napravite od vlastite kose!

Antonija Andabak 24. prosinca 2019.

Vrijeme je da se uskladite sa svojom božićnom jelkom i napravite " duplić" od svoje kose, evo ideja!

Posljednji trzaji pred Božić simboliziraju hlađenje kolača, vađenje kutija s ukrasima za bor, uskakanje u ugly sweather koji ste kupili baš prije koji dan…i sada je vrijeme da postanete kreativni na beauty fronti!

Neke od ideja smo i predstavili poput Cake Makeup-a, trepavica u obliku bora, a sada vam predstavljamo: Kosu u obliku ukrašene božićne jelke!

Pitate se kako ćete to izvesti? Ovaj look zahtijeva nešto dužu kosu koju ćete podignuti i tapirati do besvijesti dok ne postigne oblik korneta, zatim ćete upotrijebiti učvrščivać za kosu na kojem nikako ne biste trebali štedjeti kako biste zadržali oblik.

Kada je baza gotova, otkačite se i krenite ukrašavati s mini božićnim ukrasima i lampicama, a inspiraciju možete potražiti u vlastitom boru kao što je to učinila ova djevojka.

https://www.instagram.com/p/B58unRqg21P/?utm_source=ig_embed

Ako ste pomislili da je trend ukrašavanja kose u obliku božćne jelke nastao ove ili eventualno prošle sezone, ova nas je fotografija razuvjerila i pokazala da se ovakva tradicija njeguje već godinama, a u kojoj sudjeluju samo najotkačenije dame.

Donosimo najbolje Christmas Tree Hair primjerke:

Lagani tutorial: