FOTO by essence / Catrice

Make-up

Lakovi u boji breskve i marelice ultimativni su HIT ovog proljeća!

Una Lora Banjac 10. travnja 2024.

Popularnost peachy nijanse u proljetne dane samo raste i raste...

Institut za boje Pantone svake godine utvrđuje predviđanje koja će boja dominirati modnim i kozmetičkim trendovima godine, a za 2024. godinu odabrana je boja Peach Fuzz.

Peach Fuzz pisana je kao ugodna nijansa breskve ‘nježno smještena između ružičaste i narančaste‘, a označava suosjećanje, empatiju i bliskost. Vrijednosti koje su nam potrebnije nego ikad u ovim turbulentnim vremenima.

S obzirom na to da su svi poludjeli za ovom bojom, ne čudi što se ovaj pastelni ton breskve sada može naći i na našim noktima.

Sve klasične ljubiteljice nude nijansi vjerojatno će bez problema pronaći svoju šarenu alternativu. Peach Fuzz nijansa breskve jednako je suptilna, a pruža dašak proljetne energije.

Izgleda posebno lijepo kada se nanese cijelom dužinom nokta za decentnu eleganciju, a može se kombinirati i drugačije – bilo kao precizna francuska manikura ili kao nježni gradijent – ton breskve stvara suptilan, ali topao izgled i povećava proljetno veselje!

Peach Fuzz bi trebala biti mješavina breskve, naranče i ruže, a u nastavku vam donosimo lakove za nokte koji se uklapaju u hit boju godine!

essence gel nail colour lak za nokte – Coral me maybe

1,70 €

Ovaj je lak blago koraljne boje i visokog sjaja, a dodatni je plus što se brzo suši pa je idealan za nas nestrpljive.

essence gel nail colour lak za nokte – Aloha Papaya

1,70 €

Nježna nijansa i brzosušeća fotmulacija odlična su kombinacija jer nam je za ovakve nježne boje uvijek potrebno više slojeva laka.

essence gel nail colour lak za nokte – Peach Club

1,70 €

Još jedna breskvasta nijansa visokog sjaja koja se suši u samo 40 sekundi!

essence gel nail colour lak za nokte – Squeeze The Day

1,70 €

Ovaj je lak malo intenzivnije narančaste nijanse za one malo odvažnije! Također ima gel efekt visokog sjaja i brzosušeću formulu.

CATRICE ICONAILS Gel Lak za nokte

2,60 €

Ovo je lak za nokte s visokim sjajem i maksimalnom postojanošću, a traje čak 7 dana i to bez nadlaka!

CATRICE ICONAILS Gel Lak za nokte

2,60 €

Lak koji nudi intenzivnu boju i spektakularan završetak visokog sjaja, a njegova je predivna boja dugopostojana i traje čak 7 dana.

CATRICE MY JEWELS. MY RULES. Lak za nokte

4,20 €

Predivna peachy nijansa s visokim sjajem i luksuznim dizajnom bočice, također je odličan proljetni izbor za vaše noktiće.

Nadamo se da smo vam pomogli odabrati vašu Peach Fuzz nijansu, sada samo odaberite svoj omiljeni dizajn noktiju i pustite svoju kreativnost na volju!