Handmade

Lady M – hrvatski brend čije su nas unikatne jastučnice očarale!

Viktoria Mikulić 24. svibnja 2018.

Mornarski, floralni, točkasti ili animal print...vi birate!

Lady M hrvatski je brend nastao iz ljubavi prema kreativnošću i unikatnim stvarčicama. Nekoć izrađujući personalizirane pozivnice, konfete i vjenčane bukete, osnivačica brenda Lady M odlučila je okušati se u nečem sasvim novom te započela s izradom jedinstvenih jastučnica.

Lady M

Nedavno smo zavirili u njihovu raskošnu ponudu te tamo pronašli 18 različitih dezena u dimenzijama 40×40, no otkrili su nam da nas uskoro očekuje još mnoštvo noviteta. Njihov glavni slogan je ‘Choose your lady’, budući da je svaka jastučnica posebna upravo po unikatnom dizajnu – jedinstvenoj lady. Uskoro će uz svaku kupljenu jastučnicu biti dostupni i okviri koji će pratiti dizajn jastuka.

Lady M

Za ovaj predivan ručni rad treba mnogo truda i sati kako bi se konačan proizvod podudarao s onim kakvog smo zamislili. Ovisno o željama kupaca, jastuci dolaze s različitim detaljima poput čipke, veza, mašnice i slično. Dizajnerica itekako prati trendove pa se mogu pronaći i jastučnice s točkastim, animal, mornarskim i floralnim printom koji su ultimativni hit sezone.

Lady M

Namijenjeni su gotovo svima, odraslima će poslužiti kao savršena dekoracija koja će svaki interijer osvježiti te mu dodati dašak glamura. S druge strane, malenim djevojčicama kao izvrsna alternativa ako su slučajno prerasle lutke, no i dalje ih se ne mogu skroz odreći.

Lady M
Za sada ove ručne radove možete pronaći putem društvenih mreža Facebook i Instagram, no budite strpljivi jer će uskoro biti dostupna i web trgovina na kojoj osim standardne ponude možemo očekivati i jastučnice svih dimenzija namijenjene za domaćinstvo, turizam, zatim one s vezom i monogramima te popularne shabby chic jastučnice.

Lady M

Bez obzira na stil uređenja, ove jastučnice idealno će se uklopiti u svačiji dom. Budući da su apsolutni must have, pogledajte još jednom sve vizuale i ‘choose your lady’ između 18 predivnih dezena.

 

#mornarska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Lady M, jednu sretnicu nagradit ćemo s unikatnom jastučnicom. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica unikatne jastučnice brenda Lady M je Mira Vidović. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.