FOTO by Amazon

Zabava

La Casa de Papel – 1000 komada puzzli samo za najveće i najstrpljivije fanove

admin 18. svibnja 2021.

Izgleda lakše opljačkati Španjolsku kraljevsku kovnicu nego sastaviti ove puzzle...

Više od godinu dana prošlo je od prikazivanja posljednje epizode četvrte sezone čiji nas kraj već mjesecima stavlja u iščekivanja izlaska pete, ujedno i posljednje sezone. Prema posljednjim informacijama posljednja sezona počinje s emitiranjem u kolovozu kada ćemo napokon znati kako će završiti priča o najpoznatijim pljačkašima. 

Popularnosti ove serije svjedoči i činjenica da drži rekord kao najgledanija Netflixova serija čiji naslov nije na engleskom jeziku. Najbolji argument popularnosti je i broj od nevjerojatnih 65 milijuna pregleda prilikom prikazivanja četvrte sezone.

U vrlo kratkom vremenu maske, majice i ostali rekviziti s likovima iz serije preplavili su tržište i svi se trude iskoristiti njenu popularnost.

U iščekivanju posljednje sezone pronašli smo stvar koja bi vas mogla okupirati idućih mjeseci, a riječ je o La Casa de Papel puzzlama od tisuću komada koji će testirati vaše živce.

S dimenzijama od 69×50 centimetara ove puzzle prikazuju najpoznatije pljačkaške maske, a jedini orijentir koji vam može pomoći su lica glavnih junaka koja na njoj možete pronaći.

Iako ove puzzle nisu namijenjene mlađima od deset godina sigurni smo da će i oni stariji imati problema prilikom sastavljanja.

Ako mislite da imate ikakvih šansi La Casa de Papel puzzle možete pronaći u raznim varijantama, a mi smo ove pronašli unutar Amazon web trgovine po cijeni od 55.90$.