Make-up

L.O.V – premium kozmetički brend novost je na hrvatskom tržištu!

Viktoria Mikulić 06. prosinca 2017.

L.O.V je obećanje za najprestižniju colour kozmetiku.

Za žene koje vole ljepotu i kozmetika je sastavni dio njihovog života.  Žene koje točno znaju što žele i zbog toga imaju određena očekivanja od svojih kozmetičkih proizvoda.

L.O.V boje nadahnjuju žene…One su nadahnute ženama…ova moćna kozmetika želi dijeliti sve što je u skladu s individualnim željama i potrebama, a samo s jednim idealom – neodoljiva ljepota L.O.V žene!

L.O.V vas voli, brine za vas, osnažuje vas – vašu ženstvenost, vašu ljepotu – s bojama stvorenim samo za vas. L.O.V koristi inovativnu tehnologiju kako bi vam omogućio uživanje u senzacionalnim teksturama i bojama , od vašeg lica, očiju, obrva…pa sve do vaših noktiju. Doživite L.O.V, luksuz bez plaćanja cijene. Počastite se. Slavite se.

L.O.V je senzacionalan. L.O.V je voluptivan, uzbudljiv, strastven…Budi i dodiruje osjetila! Ona najljepša iskra u vašim očima, onaj poseban sjaj na usnama koji čini ženu jednostavno neodoljivom…To je L.O.V! Uvijek ide sve dalje i više.

Čak i prije nego što u ogledalu vidite baršunasti L.O.V dojam, osjećate bogati užitak i teksture koje oslobađaju vašu senzualnu snagu! Zatvorite oči…osjetite boju i jednostavno osjetite L.O.V!

The FORBIDDEN DRAMATIC VOLUME MASKARA

Za pune i definirane trepavice u samo jednom potezu. Formula sadrži kompleks jastučića koja pruža izražen i dramatičan izgled. Moderno i elegantno sjajno- crno pakiranje – okarakterizirano nježnim i lagano zakrivljenim oblikom.

LOVlicious CARING VOLUME SJAJILO ZA USNE – njegujuće

Zaljubite se u L.O.V s nježnim dodirom LOVlicious + inovativna i moderna sjajila gdje njegujuće ulje susreće boju za elegantan sjajni završetak i nježno prekrivanje. Lagana tekstura koja se ne lijepi. Obogaćeno tsubaki uljem i vitaminom E, a sadrži sredstvo za volumen i punoću koja njeguje usne. L.O.V pakiranje je elegantnog zakrivljenog oblika inspiriranog ženskim oblinama.

LIPaffair – LIPSTICK

Odgovor za prirodan, ženstveni izgled – kremasta i dugotrajna formula sa suptilnim sjajem i pulu-mat završetkom. Zavodljivost intenzivne pigmentacije i bogate boje, za senzualne, podatne i pune usne. Obogaćeno kendi uljem i Hyaluronic Filling SpheresTM.

FATALMUSE LIQUID MATTE RUŽ ZA USNE

Inovativna mousse tekstura koja ujedinjuje intenzivnu boju s polu-matiranom završnom obradom. Dugotrajna formula s uljem od pamučnog sjemena za glatke i nježne usne.

LOVFUL SHINE & CARE STYLO RUŽ ZA USNE

Lagana tekstura s nježnim prirodnim prekrivanjem pruža usnama nježan sjajni završetak. Sadrži njegujući monoi maslac i vitamin E.

 

LOVtime 18H LONG LASTING FOUNDATION – TEKUĆI PUDER

Za senzualno iskustvo kože i baršunasti-nježan osjećaj tijekom cijelog dana. Savršen, gladak mat završetak za besprijekoran ten. Srednje do visoko prekrivanje i što je najvažnije, postojan do 18 sati

PERFECTitude 3IN1 PRIME & FIX SPREJ ZA FISKIRANJE PODLOGE

3U1: primer, fiksator i sprej za osvježenje .

1 – Primer: omekšava i priprema kožu lica za šminkanje

2 – Fiksira: fiksira šminku na mjestu za dugotrajni učinak

3 – Osvježava: nanijet tijekom dana pruža koži svjež izgled & osjećaj

L.O.V KISTOVI

L.O.V BLURREDESIRE smudger brush kist

L.O.V EVENELEGANCE foundation kist za puder

L.O.V HARMONIC kist za sjenilo

L.O.V HIGHLYCONFIDENTIAL concealer buffer kist

L.O.V LIPLURE kist za usne

L.O.V LOVLY kist za puder & rumenilo

L.O.V PERFECTIONAL duo kist za konturiranje

L.O.V THE GLOWFUL face definer kist za definiciju lica

L.O.V THE VISIONIST kist za sjenčanje

DUALeyes 2IN1 OLOVKA ZA KONTURIRANJE OČIJU – dugotrajna

Dvostrana olovka za oči koja stvara različite privlačne oči. Proizvod za konturiranje s dvije veličine olovaka za kreativnu izvedenu liniju. Twist-up olovka omogućuje iscrtavanje precizne linije i konturira oči baršunastom teksturom.

LOVinity LONG LASTING NAIL LACQUER – LAK ZA NOKTE

Do 7 dana intenzivne boje. Inovativna polimerna tehnologija osigurava dugotrajne, intenzivne rezultate. Zahvaljujući posebnom obliku četkice za nanošenje je potreban samo jedan potez.

LOVinity EVEN EFFECT BASE COAT – BAZNI LAK

Višenamjenski bazni lak za glatke nokte i dulju trajnost laka

TRAJNOST –za bolju trajnost najbolje je nanijeti bazni lak prije nanošenja LOVinity dugotrajnog laka za nokte

Poboljšava trajnost laka za 2 ekstra dana , pruža zaštitu protiv skidanja laka i produžava njegovo trajanje

OSNOVE: bazni lak stvara zaštitni sloj za glatku i ravnu površinu nokta.

 

 

 

L.O.V. kozmetiku možete pronaći na njihovoj službenoj Facebook straniciDio asortimana već sada je dostupan u Dm-u i Mulleru!

 

#premium IGRA DARIVANJA

U suradnji s L.O.V Cosmetics Hrvatska, jednu sretnicu nagradit ćemo sa 7 premium kozmetičkih proizvoda. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica 7 L.O.V kozmetičkih proizvoda je Mateja Ostrički. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.