FOTO by Amazon / Instagram @lovesac

Dekor

Krzneni dizajn lazy bag vreće stvoren je za cjelodnevno izležavanje

Krešimir Šustić 09. rujna 2020.

Fluffy materijal za totalnu zonu komfora kojem kažemo veliko DA!

Dolaskom nižih temperatura, provodit ćemo sve više vremena u udobnosti naših domova, bježeći od hladnoće i čestih padalina koje nas očekuju.

Naravno, to će od nas zahtijevati da se pripremimo na adekvatan način, što znači da ćemo pohrliti u shopping za novim cozy stvarčicama.

Tako ćemo od odjeće uzeti najudobnije i široke trenirke, mekane ogrtače, pidžame, onesie-je i čarape, a od posebnih dodataka fokusirat ćemo se na papuče i nezaobilazne dekice.

Sve u svemu, glavni fokus će biti na nabavi baršunastih, plišanih i fluffy predmeta u kojima ćemo se izležavati po cijele dane i gledati omiljene serije na Netflixu uz kokice i šalicu kakaa.

Međutim, kako bi svoje ljenčarenje pretvorili u totalnu zonu komfora bez ijedne mane, bacili smo se u potragu za nečime što bi nam još moglo poslužiti za cjelodnevno izležavanje.

Švrljajući raznim ponudama pronašli smo neodoljiv primjerak lazy bag-a, poznatijeg kao vreće za sjedenje, ali u nešto malo glomaznijem obliku.

Omiljeni komad namještaja, napravljen je od krznenog materijala i dolazi nam u bijeloj boji, koju možemo s lakoćom uklopiti u svaku prostoriju našeg doma.

Prije nego je naručite, postavite striktna pravila kako je ne bi morali dijeliti s nikim od ukućana, osim s četveronožnim kućnim ljubimcem.

Svoj primjerak ove božanstvene sreće, možete nabaviti na LINKU i osigurati si udobno mjesto ispred TV-a ove zime.