FOTO by Netflix

Film

Kreće snimanje 3. sezone serije The Lincoln Lawyer

admin 13. studenoga 2023.

Dobre vijesti za sve ljubitelje...

Vjerojatno najzgodniji odvjetnik iz LA-a uskoro će se vratiti pred kamere, a snimanje kreće odmah iza Nove godine. Ako kojim slučajem niste uhvatili informaciju, serija The Lincoln Lawyer vraća se u trećoj sezoni i dolazi s novih deset uzbudljivih nastavaka.

The Lincoln Lawyer treća sezona
Foto: Netflix

Iako je štrajk utjecao na produkciju treće sezone, dobro je to što je scenarij napisan još u svibnju tako da će sve biti spremno na vrijeme.

Točan datum početka snimanja još nije definiran, ali na temelju duljine snimanja prve i druge sezone, to će biti negdje između pet i sedam mjeseci.

Foto: Netflix

Ako sve bude kako je planirano, treću sezonu bismo mogli gledati u drugoj polovici 2024. godine, budući da nakon snimanja ide i nekoliko tjedana produkcije.

Treća sezona pokrivati ​​će radnju pete knjige izvornog materijala autora Michaela Connellyja pod nazivom “Bogovi Krivnje”.

The Lincoln Lawyer treća sezona
Foto: Netflix

Što se tiče glumačke ekipe, jedina stvar koju znamo do sada je da se Neve Campbell, koja je već imala smanjenu ulogu u 2. sezoni, neće vratiti u trećoj sezoni u ulozi Maggie McPherson.

Također znamo da će se tražiti uloge DEA agenta Jamesa Marca i trgovca drogom Hectora Moye, koji su obojica povezani sa slučajem Glory Days.

Foto: Netflix

Nadamo se da ćemo uskoro imati još više informacija koje ćemo naravno popratiti.