FOTO by New Yorker

Odjeća

Kratka jakna iz New Yorkera postala je najnoviji TikTok trend

Una Lora Banjac 09. travnja 2024.

Ovaj je kratki baloner oduševio mnoge

Klasični bež baloner već je odavno neizostavni dio našeg ormara zbog svoje bezvremenske siluete i neutralne palete boja koja ide uz apsolutno sve i neophodna je za prijelazno razdoblje.

No, iako već znamo da je baloner jedan od najvažnijih komada koji se nose u proljeće, u posljednje vrijeme sve su popularnije trench jakne.

@lizziemcfashion Welchen 🧥 würdet ihr holen? #newyorker #stradivarius #zara ♬ obsessed by mariah carey – tropical vibes ! 🌴☀️🍉

Trench jakna je relativno novi trend koji nije postojao do prije par godina. Baloneri su uvijek bili gotovo jednake dužine i razlikovali se jedino posebnim detaljima, ali sada je očito došlo vrijeme za promjenu.

Nakon crop topova, crop blejzera i crop jakni – vrijeme je za crop balonere.

New Yorker

Kratka verzija balonera već je obožavana u modnoj zajednici. Ovaj model nam ne bi trebao biti iznenađenje, budući da već znamo da se dizajneri vole igrati s poznatim klasicima i pretvarati ih u nove i zanimljive komade. 

New Yorker

Modne piste za proljeće/ljeto 2024. pokazale su brojne interpretacije balonera pa tako i različite kratke verzije koje su već sada dostupne u nekim dućanima.

U New Yorkeru smo pronašli pristupačnu verziju ovog trenda po cijeni od 34,99 EUR, a može se kupiti u New Yorker trgovini ili na New Yorker webshopu.

@aleyna_dmrd Dupe zum Zara trenchcoat 🙊 #newyorker #newyorkeronline #trenchcoat #croppedtrenchcoat #zara #zaradupe #zarahaul #jacke #spring #frühling #nantel ♬ Okay – Magixx

Ove jakne, isto kao i baloneri, idu na sve – široke i uske hlače, tajice te duge plisirane ili pencil suknje, a za nešto odvažniji izgled možete ih iskombinirati sa slip haljinama.