FOTO by Kraš

Iće & piće

Kraš i Badel osmislili slatku deliciju: Antique Pelinkovac Praline!

Viktoria Mikulić 23. listopada 2023.

Istraži aromatične note pelina u srcu vrhunske tamne čokolade i upusti se u novu priču, novu pralinu ispričanu na Antique način.

Za odvažne kolekcionare iznimnih iskustava, za strastvene tragače uzbudljivih avantura, za one koji zbilja znaju što žele – predstavljamo Kraš Selection Antique Pelinkovac pralinu.

Kad se u umijeće stvaranja umiješaju vrhunski znalci nastaje vrhunski proizvod. Kraševi i Badelovi majstori koji njeguju tradiciju dulju od čitavog stoljeća udružili su svoje znanje i izvrsnost te stvorili novu pralinu ispričanu na Antique način.

Najpoznatiji hrvatski premium biljni liker Antique Pelinkovac od sada dolazi u svojoj desertnoj varijanti i pravi je izbor za odvažna nepca spremna za potpuno novi doživljaj aromatične note pelina u srcu svake praline. S gotovo 50 posto kakao dijelova, nježna je čahura ove praline izlivena iz fine tamne čokolade prepoznatljive Kraševe kvalitete.

Stvoren za istinske ljubitelje zavodljivih okusa, ovaj će čokoladni užitak upotpuniti svaki trenutak darivanja i vlastiti trenutak uživanja u jedinstvenoj harmoniji okusa Kraš Selection Antique Pelinkovac praline.

Kraš Selection Antique Pelinkovac praline možete ekskluzivno pronaći na svim Kraševim prodajnim mjestima te u Badelovom shopu od danas, 20. listopada, a od 1. studenog i na policama većih trgovačkih lanaca.