FOTO by Next

Dekor

Kraljevsko plave čaše otvaraju sezonu jesenskih kućnih partyja!

Daria Lovrić 06. listopada 2023.

Ponoćno plavom unesite dozu glamura u svoj interijer!

Dolazak hladnijeg vremena ne znači kraj druženja s najdražima, već priliku za novu vrstu zabave. Umjesto žaljenja za ljetnim toplim danima, vrijeme je da se okrenemo drugim užicima. Začinite ove hladne dane organiziranjem nezaboravnog sleepovera ili partyja s raznolikim aktivnostima koje će uveseliti sve prisutne.

Čaše Next 1
Čaše Next – £38

Nabavite omiljena pića kao što su gin, Aperol, Hugo i druge ukusne napitke, te upotpunite večer društvenim igrama, opuštajućom spa večeri ili maratonom omiljene serije na Netflixu. Jesen je uvertira u najuzbudljiviji dio godine, s brojnim događanjima, svečanim ručkovima, večerama i zabavama s najbližima.

Čaše za vino u kraljevskoj plavoj za najglamuroznije blagdanske zabave!

Ove posebne prigode obilježite glamuroznim dodatkom – prekrasnim staklenim čašama brenda Next, koje će dodati eleganciju svakom okupljanju.

Čaše Next – £32

Riječ je o čašama u kraljevsko plavoj boji, bogatoj i dubokoj nijansi koja donosi eleganciju, prestiž i luksuz. Ova boja se često veže uz kraljevske obitelji i visoki društveni status zbog svog luksuznog izgleda.

Kraljevsko plava boja je tamnija varijanta plave boje, slična boji noći, što je čini izuzetno privlačnom i magičnom. Omiljena web trgovina Next u svoju je ponudu uvrstila čak tri modela čaša – čaše za vino, gin i šampanjac.

Čaše Next – 32£

Ne dopustite da kišan i tmuran period koji dolazi pokvari vašu zabavu – stvorite toplu i veselu atmosferu uz dobro društvo, ukusna pića i nezaboravne trenutke. Uživajte u jesenskim čarima i proslavite svaki trenutak s ljubavlju i stilom.