FOTO by Airbnb

Putovanja

Kraljevski tretman na Hvaru kao idealan izbor za godišnji odmor

Krešimir Šustić 10. lipnja 2020.

Srednjovjekovna kula u modernom ruhu s pogledom predstavlja čisti raj!

Svatko od nas ima svoju savršenu destinaciju za godišnji odmor, neovisno o tome da li je smještena uz obalu mora, na ravnicama ili u brdovitom kraju Lijepe naše.

Jedan od najbitnijih segmenata je smještaj, jer čak i daleko od svog doma, želimo se osjećati udobno i opušteno.

Sve češći izbor su luksuzne vile koje svojim modernim dizajnom ostavljaju bez daha, no svi koji su željni kraljevskog tretmana mogu odsjesti u pravim srednjovjekovnim baštinama.

U Hrvatskoj ih ima nekoliko koji su adekvatni za boravak, a mi smo pronašli jedan poseban koji se nalazi na otoku Hvaru i nudi pravo srednjovjekovno iskustvo.

Smještena je u povijesnoj jezgri Hvara, u mirnom predjelu, na samo nekoliko minuta hoda od glavnog gradskog trga, te luksuzno obnovljena koristeći tradicionalne metode gradnje i materijale u kombinaciji s najnovijom tehnologijom.

Franjevci su je sagradili kao vjetrenjaču 1761. godine, a danas je zaštićena i smatra se hvarskom kulturnom baštinom koja je pretvorena u privatni smještaj sa zapanjujućim pogledom.

Toranj ima četiri kata, jednu spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju, blagovaonicu, kupaonu, toalet, parking i privatni vrt u kojem cijeloga dana možete uživati udišući svježi morski zrak.

Svoj smještaj možete bukirati na LINKU, a u galeriji koja slijedi pogledajte iz prve ruke što vas očekuje, ukoliko se odlučite za ovo čarobno mjesto.