Njega kose

Kosa boje kupine proljetni je trend koji će savršeno pristajati svakoj brineti!

Antonija Andabak 08. veljače 2024.

Kada je riječ o tamnim nijansama kose, sigurni smo da ovakva kreacija boja, popularnog naziva Blackberry Hair, savršeno stoji brinetama i crnkama!

Do sada ste imali prilike uvjeriti se da obožavamo vesele i vibrantne novokreirane nijanse za kosu, no jedno priznajemo-potpunu očaranost mističnom ljubičastom bojom koja će svaku brinetu pretvoriti u ženu koja zna što je dobar ukus.

Stilistica za frizure, Megan Schipani osmislila je savršen omjer boja i prikladan naziv za isti-blackberry hair (kosa boje kupine) koji podrazumijeva živahnost u kosi nijansom koja, unatrag gledajući, nije bila prvi izbor brineta ili crnki prilikom makeovera. Sam pogled na ove fotografije govori da se stvari u frizerskim salonima mijenjaju na bolje u pogledu zahtjeva završnog look-a klijenta.

https://www.instagram.com/p/CaQjJR7vK3j/

https://www.instagram.com/p/CKkprsGh7vd/

https://www.instagram.com/p/CWYRB2np4bJ/

https://www.instagram.com/p/Bf1ntKAB4v5/?utm_source=ig_embed

Vjerovali ili ne, ova boja ne zahtijeva mnogo brige, osim spremnosti na tipično ispiranje boje pri pranju, a pošto nije korištena tehnika izbjeljivanja kose klijenta, kosi je dozvoljen rast koji ne zahtijeva boravak u salonu svakih mjesec dana.