FOTO by Amazon

Make-up

Koristite li osvijetljeno ogledalo za šminkanje? Donosimo favorite!

Viktoria Mikulić 15. veljače 2024.

Izdvojili smo najbolje osvijetljena ogledala za šminkanje...

Urediti se uz najbolje osvijetljena zrcala za šminkanje puno je lakše nego s običnim zrcalom – odmah ćete prepoznati pravu podlogu ili nacrtati savršenu olovku za oči iz prvog pokušaja.

Naravno, mogli biste se dobro našminkati pod jakim žaruljama u kupaonici ili uz selfie kameru na pametnom telefonu, ali tko želi žmiriti 15 minuta neprekidno?

Ako se vi i vaš partner ili neki drugi član obitelji u slično vrijeme spremate za posao, i pritom je često borba oko ogledala, dopustite da vas inspiriramo sa 7 ogledala koja će vam uljepšati dan. Uz ove primjerke, konačno ćete vidjeti važne detalje izbliza – poput najtanjih dlačica obrva koje čupate s pincetom.

Najbolje osvijetljena ogledala za šminkanje

Bilo da tražite profesionalno stolno kozmetičko ogledalo s velikim žaruljama ili želite za sebe kompaktno ogledalo, ne morate biti profesionalac da biste dobili wow efekt.

Ispod su najbolje osvijetljena ogledala za šminkanje koja možete kupiti, a pronašli smo ih na Amazonu:

$35.99
€19.99
€69.99
€59.99
€63.67

Što tražiti u osvijetljenom ogledalu za šminkanje:

Nema manjka opcija ako želite pronaći najbolje ogledalo za šminkanje.

Postoje ogledala s ugrađenim punjačima za telefon, pa čak i ona koja će vam reći kakvo je vrijeme. Kako biste napravili pravi izbor za svoju rutinu njege kože, razmotrite ove značajke:

Veličina ogledala

U idealnom svijetu, imali biste neograničen prostor za rad – ali za mnoge od nas to jednostavno nije slučaj.

Kompaktna ogledala ne zauzimaju praktički nikakav prostor i mogu se staviti u vašu torbu za nanošenje šminke u pokretu, dok su neke opcije za radnu površinu sklopive kako bi zauzele manje prostora kada nisu u upotrebi. Ako vam nedostaje prostora, opcije za montiranje na zid mogle bi biti vaš najbolji izbor.

Temperatura svjetlosti

Mnoštvo osvijetljenih kozmetičkih ogledala ima LED svjetla—nešto za što stručnjaci kažu da se isplati jer najbolje oponašaju prirodno svjetlo.

Mnogi se mogu prigušiti i mogu emitirati više temperatura, uključujući dnevno svjetlo, toplo svjetlo i hladno svjetlo.

Zabavne značajke

Ne morate biti influencer da želite zabilježiti svoju beauty rutinu. Zahvaljujući novoj generaciji LED ogledala za šminkanje s ugrađenim držačima za telefon i punjačima, nikad nije bilo lakše snimiti se u akciji ili pratiti TikTok vodič za šminkanje.

Pametna zrcala mogu analizirati kožu i ukazati na crvene mrlje, a najnaprednija se čak spajaju na internet i imaju Bluetooth zvučnike za slučaj da usput želite pustiti glazbu ili slušati podcast.