FOTO by Amazon

Iće & piće

Konačno čaša za vino koju zaslužujemo

admin 20. siječnja 2023.

Za preživjeti siječanj trebalo nam je nešto više od obične čaše

Blagdani su završili, a mi imamo koju kilu više ispod odjeće, i koju kilu manje novaca u novčaniku. Siječanj je definitivno najduži mjesec u godini i potrebna je čitava vječnost da završi i da uđemo u veljaču. Osim toga unutar siječnja se nalazi i najdepresivniji dan u godini tako da je sve jasno.

Kako bismo prebrodili prvi i najteži mjesec u godini potrebno je naoružati se stvarima uz koje će siječanjska noćna mora sto prije završiti.

Čaša vina dnevno čini se kao relativno logičan izbor, a mi smo pronašli jednu koja bi vam trebala biti sasvim dovoljna.

Ovaj vizionarski proizvod zapravo je čaša samo u grlu boce i predstavlja savršen izgovor kada objašnjavate ljudima da ne pijete više od jedne čaše.

Unutar ove stat će vam ukupno 750 mililitara vina, što je ekvivalent jednoj dobroj butelji s kojom ćete izdržati naporan dan.

Osim što će vama poslužiti da što prije izađete iz siječanjskog sivila, ova čaša može biti i odličan poklon za prijateljicu za koju vidite da neće izdržati prvi mjesec u godini.

Ova čaša boca dolazi u nekoliko boja, a na vama je odaberete svoju najdražu, onu koja će vam spasiti siječanj. Pronašli smo ju unutar Amazon web trgovine po cijeni od 19,99$ do 21.99$.