Dekor

Konac uspomena – domaći brend koji najveću radost pretvara u vječnu uspomenu!

Viktoria Mikulić 17. siječnja 2019.

Personalizirani okviri koje ćete s ljubavlju čuvati čitavog života

Svatko od nas pamti svoj najljepši dan u životu, a poneki sretnici i njih više…bez obzira bio to dan vjenčanja, rođenje djeteta, diploma ili nešto sasvim treće, ti divni trenuci trebaju se zabilježiti.

Kako ih ne bismo sačuvali samo u mislima, pobrinuo se kreativan tim domaćeg brenda Konac Uspomena, koji nam daje mogućnost da ih ovjekovječimo kako bi zauvijek bili negdje u našoj prisutnosti, kao što su i u našim srcima.

Ime brenda simbolizira nit sreće, poveznicu od trenutka potpune radosti i ljubavi do vječne uspomene!

Osnivačica nam je otkrila da je sve krenulo nekako spontano iz želje da sačuva uspomene na vlastitu djecu s početka trudnoće, kao što su slika ultrazvuka i trenutak njihova rođenja – narukvica iz rodilišta. Prvi okvir napravila je sama sebi te naišla na oduševljenje prijatelja i bliskih ljudi, a potom i svih ostalih.

Narukvice iz rodilišta su posebna uspomena za majke, nešto što će cijeli život čuvati s ljubavlju. Vraćaju nas u prve dane majčinstva te nas podsjećaju na najvažniji dan – dan kada smo postale majke! I upravo zbog toga trebaju biti s ponosom izložene, kao uspomena na dan koji je u potpunosti promijenio naš život i učinio ga boljim.

Osim rođenja djeteta, tu su još mnoge druge prigode poput rođendana, krštenja, krizmi, svadbi, zahvala s kojima dragim ljudima možemo pokazati koliko nam je stalo do njih. Nema ljepšeg poklona od vlastite ideje koja sadrži djelić nečeg unikatnog, a ovaj brend u tome vam može pomoći. Njihovi ručno rađeni okviri nesumnjivo će ostaviti bez daha osobu koju darujete.

Također, unutar njihove ponude možete pronaći i obiteljsko stablo na koje upisuju imena svih članova obitelji, ali i životinja ukoliko su i one dio vaše obitelji. Svi elementi unutar okvira su izrađeni od drva.

Izrada svakog okvira je individualna te ovisi o željama klijenata. Kako bi si klijenti mogli lakše vizualizirati izgled konačnog rezultata, najprije se izrađuju predlošci koji se šalju kako bi i klijent sudjelovao te ostavio svoje osobni touch u procesu izrade.

Tek nakon konačne autorizacije klijenta izrađuje se okvir čime se osigurava da je završna verzija u potpunosti prilagođena željama klijenta.

Svaki okvir je drugačiji i poseban jer je namijenjen za čuvanje Vaših uspomena i kreiran po Vašim željama.

Ako bliskoj osobi ili sami sebi želite izmamiti osmijeh na licu i uljepšati dan, zavirite na društvene mreže Facebook i Instagram gdje ćete pronaći još raskošniji asortiman domaćeg brenda Konac Uspomena. Vjerujemo da ćete još danas pronaći svog favorita.

 

#obiteljska IGRA DARIVANJA

U suradnji s s domaćim brendom Konac Uspomena, jednu sretnicu nagradit ćemo personaliziranim okvirom unutar kojeg se nalazi obiteljsko stablo s imenima prema željama. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica personaliziranog okvira s potpisom domaćeg brenda Konac Uspomena je Sara Malčec. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.