Promo

Komedija ”Voliš li me?” nagrađena na Prishtina International Theater Festivalu!

PR 12. studenoga 2019.

Fantastična predstava Teatra EXIT osvojila je čak dvije nagrade...

Proglašenjem dobitnika u subotu je završio Prishtina International Theater Festival, 2019. na kojemu je Teatar EXIT sudjelovao sa predstavom ”Voliš li me?” nastaloj u koprodukciji sa Zagrebačkim glumačkim ateljeom.

Predstava Voliš li me? na festivalu je osvojila dvije nagrade: za najbolju predstavu festivala i za najbolju predstavu po izboru medija.

Predstavu Voliš li me? možete pogledati u petak 15.11. u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) u 19 i u 21h.

VOLIŠ LI ME?

Režija: Janez Vajevec

Dramaturgija: Andrej Vajevec

Igraju: Vesna Tominac Matačić i Žiga Čamernik

O PREDSTAVI:

Život koji smo sanjali nije se ostvario. Umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti susreli smo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Možemo li je nadvladati? I što nas čeka iza toga? Ljubav ili…?

Ovo su neke od tema koje otvara komedija Voliš li me?, oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića. Sve što jedna »ljubavna« veza može podnijeti pred očima gledatelja će se i dogoditi.

Mizanscena je jednostavna. Dvoje glumaca, stol i stolice, te bezbroj fiktivnih predmeta koji ne postoje samo u mašti već i u zbilji.

 

 

Ulaznice su dostupne na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) i na www.ulaznice.hr.