FOTO by Festival čokolade

Iće & piće

KOGA VODIŠ NA FESTIVAL ČOKOLADE U OPATIJI?

PR 20. listopada 2022.

Ne propustite otkriti neke sasvim nove čokoladne delicije i vrhunske okuse. Prepustite se čarima čokolade i uživajte u eleganciji čokoladne Opatije!

Što je zima bez čokolade? Romantične zimske večeri na raskošno okićenim ulicama ispunjenima dobrom glazbom i odličnom atmosferom do potpunog savršenstva dovodi upravo taj slatki okus koji je obilježio najsretnije trenutke u našim životima.

A Opatija i čokolada već su godinama neraskidivo vezani zahvaljujući Festivalu čokolade, najvećem i najstarijem hrvatskom događanju posvećenom ovoj nezamjenjivoj namirnici.

festival čokolade

Drugi vikend u studenome i ove će godine proći u znaku te manifestacije, koja će čokoladu „umiješati“ u svaki dio života grada.

Sajam Čokoladna čarolija u Centru Gervais će okupiti najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove i predstaviti neke sasvim jedinstvene i teško dostupne čokoladne delicije, no čokolada će se naći i na menijima opatijskih restorana, u ponudi gradskih kavana, ali i u posebno osmišljenim tretmanima spa&wellness centara.

festival čokolade

Nenadmašni hedonistički užitak u čokoladi tako će od 11. do 13. studenog osvojiti sva osjetila brojnih posjetitelja najslađeg opatijskog događanja koje će ponuditi bogat program glazbenih nastupa izvrsnih izvođača i bendova, zanimljivih radionica, izložbi, predavanja, kao i izrade nevjerojatnih skulptura od čokolade.

Kao što je teško zamisliti zimu bez čokolade, teško je zamisliti i čokoladu bez Opatije, jer u savršenom spoju tog moćnog okusa, dana ispunjenih brojnim aktivnostima te romantične atmosfere omiljene jadranske turističke destinacije nalazi se „recept“ za izvrstan provod i slatki vikend koji nikad neće izblijediti u sjećanju.

festival čokolade