FOTO by Storck

Dom

Knoppers Goodies – hrskave loptice preslik su popularnog Knoppers vafla!

Daria Lovrić 30. studenoga 2023.

Ukusni novitet sastoji se od mliječne i nougat kreme s komadićima lješnjaka, obložene vaflom u mliječnoj čokoladi!

Knoppers je popularni brend slatkiša koji očarava nepca širom svijeta svojom jedinstvenom kombinacijom okusa i tekstura. Ovaj prepoznatljiv brend je sinonim za kvalitetu, inovaciju i zadovoljstvo uživanja u slatkišima.

Jedan od najpoznatijih proizvoda brenda Knoppers je istoimeni keks, koji se ističe svojom posebnom recepturom. Svaki zalogaj Knoppers vafla pruža savršenu ravnotežu između hrskavog sloja keksa, kremastog sloja lješnjaka i bogatog sloja mliječne kreme i čokolade.

Knoppers Goodies
Knoppers Goodies

Knoppers koristi pažljivo birane sastojke koji se koriste u proizvodnji. Svježe mlijeko i visokokvalitetni lješnjaci čine osnovu svakog Knoppers proizvoda. Brend je posvećen očuvanju visokih standarda i pružanju vrhunskog doživljaja svakom ljubitelju slatkiša.

Osim klasičnih vafla koje obožavamo odmalena, brend nudi raznovrsne proizvode, prilagođene različitim ukusima i potrebama potrošača. Bez obzira da li preferirate klasični Knoppers keks, mini varijante za dijeljenje ili neki od novih eksperimentalnih ukusa, ovaj brend nudi za svakoga ponešto.

Stigle nove Knoppers čokoladice

Iz voljene tvornice slatkiša najavili su novitet koji nam stiže 2024. godine. Riječ je o proizvodu imena Knoppers Goodies – hrskavim kuglicama koje su preslik popularnog Knoppers vafla.

Revolucionarni pristup proizvođača slastica Storck, od siječnja 2024. na police donosi čokoladne kuglice u vrećici. Novi proizvod Knoppers Goodie sastoji se od mliječne i nougat kreme s komadićima lješnjaka, obložene vaflom u mliječnoj čokoladi.

Knoppers Goodies 2

Tvrtka želi iskoristiti “segment malih zalogaja”, a pojedinačne zamotane kuglice odlične su za dijeljenje.

Knoppers Goodies bit će dostupni u maloprodajnim trgovinama u dizajniranoj vrećici od 14x180g i 112x180g. Nadamo se da će ove hrskave i sočne kuglice stići i na naše police!