FOTO by Nestlé

Iće & piće

KitKat Zebra – omiljeni hrskavi vafl preliven kombinacijom tamne i bijele čokolade

admin 05. veljače 2021.

Nestlé predstavio novu poslasticu neobičnog dizajna

Očito su iz Nestléa ovu godinu odlučili učiniti najslađom do sada te punom parom predstavljaju novitete od kojih nam se šire zjenice i rastu zazubice. Neki dan smo predstavili Milkybar Cookies & Cream, ukusne jastučiće punjene kremom i čokoladnim kolačićem. 

Uskoro ćemo moći uživati u još jednom novitetu iz KitKat kuhinje, a radi se o simpatičnoj čokoladici još simpatičnijeg naziva – Zebra.

Ime je dobila po kombinaciji ukusne bijele i tamne čokolade koja se isprepliće i svojim prugicama čini dizajn upravo onakav kakav viđamo kod Zebre. Zanimljiv i kreativni dizajn vanjskog pokrivača skriva ukusni hrskavi vafl i nougat krema.

KitKat Zebra donosi nam najbolje od obje strane – kombinaciju bogate tamne i nježne bijele čokolade s omiljenim vaflom u sredini. Preko osamdeset i pet godina trudimo se opravdati prepoznatljiv okus naših čokoladica, ali ovaj put pokušali smo se poigrali i s dizajnom. Nadamo se da će ljubitelji prepoznati i složiti se da je ova čokoladnica ukusna jednako kao što i dobro izgleda. Nadamo se da smo pogodili i da će ove godine zebra print biti u modi” – izjavili su iz Nestléa.

Ovaj KitKat novitet trebao bi se uskoro naći na policama svih jačih drogerija, a mi se veselimo probati ukusnu kombinaciju čokolade u safari dizajnu.