FOTO by Instagram @globalfoodnews

Dom

KitKat pink – kremasti cheesecake sladoled od jagode s hrskavim twistom!

Daria Lovrić 27. veljače 2023.

Na tržište stigao novitet kojem je teško odoljeti!

Iako postoji mnogo varijacija cheesecakea, nama su najbolje verzije koje uključuju voće. Višnje, jagode, borovnice ili šumsko voće, cheesecake slasticama daju posebnu svježinu i čine ih najpoželjnijim desertima tijekom toplih mjeseci.

Ipak, ljubitelji slatkog u obliku sladoleda, svake sezone iznova vesele se popularnim okusima u obliku osvježavajućeg korneta ili hladnog štapića koji će probuditi njihove okusne pupoljke. Našem veselju nema kraja, jer smo na društvenim mrežama ugledali KitKat novitet koji stvara zazubice.

Na tržište stigao KitKat sladoled novog, punijeg okusa!

Tvrtka Hershey, matična tvrtka nekih od najpoznatijih slatkiša ususret toplijem periodu, lansirala je kremasti sladoled obložen ružičastom čokoladom s hrskavim komadićima KitKat napolitanki i jagode.

Sočan novitet dolazi s okusom cheesecake jagode i vjerujemo da će čim ga prvi put kušamo postati naš omiljeni ljetni desert poslije ručka, na plaži, u šetnji gradom ili dok bingamo omiljenu seriju.

KitKat Pink trenutno je dostupan na azijskom tržištu, točnije u Maleziji, Singapuru i Kini, međutim nadamo se da će u idućih nekoliko mjeseci pronaći put i do naših škrinja za sladoled!