Kids

Kišne i tmurne jesenske dane otjerat će Zara crne lakirane čizmice!

Viktoria Mikulić 10. kolovoza 2020.

Uz njih i kišnu kabanicu, dječica su spremna za jesen!

O jeseni još ni ne razmišljamo jer želimo da ovi ljetni trenuci čim duže potraju, u kojima smo svi bezbrižni i vidljivo opušteniji. No htjeli mi to priznati ili ne, jesenski dani itekako nose svoje čari.

Počinje škola, vrtić, čekaju nas novi poslovni izazovi i koliko god nas ponekad postojeća rutina živcirala, bez te užurbanosti naprosto bismo bili izgubljeni.

Naravno, moramo se pomiriti s činjenicom da s dolaskom jeseni i nižih temperatura, dani su također popraćeni iritantnom padalinom – kišom.

No onima koji znaju plesati na kiši u svojim najboljim kreacijama, raspoloženje nikada neće slasnuti.

Naredno godišnje doba donosi nove odjevne kolekcije koje su pomalo počele ukrašavati izloge diljem grada.

Uz Zara novu traper jaknu klinci će s nestrpljenjem iščekivati povratak u vrtić!

Favoriti poput traperica i traper jakni, balonera, košulja i gležnjača naši su modni suputnici sve do početka zime, a osobito oni u izdanjima za naše mališane.

Iako sami sebe uvijek iznova uvjeravamo da je bolje pričekati listopad dok ne stignu sve nove linije pa tek onda odlučiti što je najbolje kupiti, jednostavno ne možemo ostati imuni na prslatkoće koje nam serviraju high street brendovi.

Crna boja je uvijek popularna, a najesen je najviše volimo na lakiranoj obući koja i one najtmurnije dane čini vedrijima. Upravo jedne takve čizmice stigle su na police Zare, a s njima i motiv najdražeg Disney para, Mickey i Minnie Mousea.

Po cijeni od 269,90 kuna i u veličinama od 26-39 za djecu i odrasle, Zarin novitet vrijedan je pogleda. Osim prekrasnog dizajna, jedan od glavnih aduta im je praktičnost jer se veoma lako nataknu na nogu.

Stvorene su za one princeze koje se u zadnji čas spremaju za školu jer s elastičnim trakama sa strane neće imati nikakvog problema oko obuvanja.

Za sve kojima su totalno kul, nabaviti ih možete putem linka i u njima dočekati prve jesenske dane.