FOTO by Zara

Kids

Uz Zara novu traper jaknu klinci će s nestrpljenjem iščekivati povratak u vrtić!

Viktoria Šafranić 10. kolovoza 2020.

Nakon ljetnih, Mickey Mouse se pojavljuje i na jesenskim komadima...

Preko 90 godina već svjedočimo popularnosti jednog crtanog lika, a čini nam se da njegova vladavina tek počinje. Poznati brendovi odavno su se naoružali motivom omiljenog mišića jer im upravo s njime bilježe nevjerojatnu prodaju.

Ponekad se pitamo bi li nam Mickey Mouse bio toliko zanimljiv da je riječ o stvarnoj osobi? Čini nam se da je upravo njegova nestvarnost magnet za sve generacije.

Kišne i tmurne jesenske dane otjerat će Zara crne lakirane čizmice!

Odrasli i djeca jednako mu se raduju, a posebice roditelji kojima je kultna Disney ikona glavna inspiracija prilikom odabira odjevnih predmeta za mališane.

Današnja je ponuda enormna i gotovo je nemoguće odlučiti se samo za jednu stvarčicu, onu koju smo planirali nabaviti prije odlaska u shopping.

Na kraju uvijek završimo s punim vrećicama jer jedan osmijeh naše dječice dovoljan je da im odmah poželimo sve priuštiti.

S novitetom iz Zare nećete se previše dvoumiti jer je toliko zanosan da će se bez sumnje rasprodati u trenu. Uz baloner, najdraža jakna najesen mnogima je ona od trapera, osobito kada dolazi s motivima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Casual izvana s uzorkom Mickey Mousea na prednjem džepiću i sa stražnje strane, a topla iznutra s umjetnim janjećim runom, ova će ljepotica postati favorit mnogima u nadolazećem periodu.

Dostupna je u veličinama vrtićke dobi, od 9 mjeseci do 5 godina pa ako kod kuće imate jednog frajera ili frajericu u toj skupini, kamoli veće sreće.

Uz svu ljepotu kojom se diči, ova traper jakna cjenovno je prihvatljiva te iznosi 199,90 kuna. Ako vam se zaista sviđa, naš savjet je nabaviti je čim prije jer pri povratku s godišnjeg odmora, već bi mogla nestati s polica. Naručiti je možete putem linka.