FOTO by Kinder

Iće & piće

Kinder Pingui s okusom mandarine – evo kada stiže novo limitirano izdanje!

Viktoria Mikulić 15. travnja 2024.

Rezerviran za sve ljubitelje voćno-čokoladnih poslastica....

Vjerujemo da je svatko barem jednom probao Kinder Pingui – popularan desert s nježnim nadjevom od mliječne kreme, prekriven tankim slojem čokolade. Mnogi opisuju okus kao sladak, kremast i pomalo čokoladan.

Kombinacija nježnog mliječnog vrhnja i čokolade čini ga ugodnom poslasticom, posebno za one koji vole slatko. Nedavno smo kušali neodoljivo voćni Kinder Pingui Cherry kojo nas je oduševio, a sada nam stiže još jedan božanstveni okus.

Kinder Pingui Mandarine Limited Edition 2024 obećava punoću okusa koja će osvojiti i najistančanija nepca. Zato zabilježite studeni 2024. u svom kalendaru, jer ovo voćno iskušenje nikako ne smijete propustiti u odjeljku hladnjaka!

Čokoladni san u spoju s mandarinom

Zamislite: nježna mliječna krema punjena prekrasnim voćnim pripravkom od mandarine, prekrivena hrskavom čokoladom. Ova neodoljiva kombinacija spaja najbolje od oba svijeta i obećava okus koji će očarati vaša osjetila.

Za sve one koji sanjaju o iskustvu osvježavajućeg i voćnog okusa, Kinder Pingui Mandarine Limited Edition je apsolutna potreba.

Cijena i dostupnost Gdje i kada možete nabaviti ovaj ukusni novi proizvod? Kinder Pingui Mandarine Limited Edition bit će dostupan u praktičnim pakiranjima od po 4x30g. Preporučena maloprodajna cijena će navodno biti 1,69 eura po pakiranju.

Ovu voćnu napast moći ćemo pronaći u odabranim supermarketima diljem Europe, a među kojima se spominje i Kaufland.