FOTO by Kinder

Iće & piće

Kinder Milch-Schnitte: mekani biskvit sada s novim mliječnim punjenjem okusa breskve!

Viktoria Mikulić 02. svibnja 2023.

Ovog ljeta, breskve konzumiramo u još slađem formatu!

Svi smo dobro upoznati s Kinder Milch-Schnittama, mekanim biskvitom s mliječnim punjenjem koji se topi u ustima. Ovaj desert idealan je u svako doba dana, no nekako nam je najfiniji uz jutarnju kavicu. Uz Kinder Pingui, Milch Schnitte jedan su od naših najdražih međuobroka jer nakon ovog slatkiša ne osjećamo da smo pretjerali s dnevnom dozom šećera, za razliku od većine Kinder proizvoda.

Nema ništa ljepše nego konzumirati ovaj desert direktno iz hladnjaka. Ohlađena mliječna krema koja dolazi između dvije kriške biskvita ukusan je međuobrok za mali predah u svakodnevnom životu. Napravljen je od svježeg punomasnog mlijeka i bez umjetnih boja i konzervansa.

Iako nam ništa ne može zamijeniti originalnu inačicu, Kinder Milch Schnitte sada dolaze u novom ruhu, idealnom za užarene ljetne dane. Ovog puta, mliječna krema pomiješana je s jednom od najdražih ljetnih voćki, breskvom. Okus breskve pravi je ljetni užitak koji će nas istodobno osvježiti i dati energiju da sa što više elana započnemo dan, uz dozu plivanja, ronjenja i svih drugih morskih aktivnosti.

Prema Instagramu profilu @globalfoodnews iz Njemačke, novo limitirano izdanje bit će dostupno u prodaji od 12. svibnja 2023. u Aldi trgovinama, a mi se nadamo da će uskoro stići i na naše police.