Dom

Kinder Balls – nove poslastice s dolaze s 3 sočna punjenja!

Viktoria Mikulić 19. prosinca 2023.

Komadići lješnjaka, bijela i mliječna čokolada, kakaovi keksići...

Povijest marke Kinder seže u 1968. godinu, kada je Michele Ferrero razvio Kinder čokoladu u Albi, malom gradu u Italiji. Brend Kinder je drugi najveći brend čokolade na svijetu i Kinder čokolada je doista univerzalni favorit. Ferrero već više od 40 godina stvara čokoladne proizvode s djecom na umu. Kinder čokoladice i Kinder jaja najpoznatiji su Kinder proizvodi koje vole i djeca i odrasli. Otvaranje Kinder Surprise jajeta stvara mnogo radosti i uzbuđenja.

Uz klasike, Kinder Bueno, Kinder Country i Kinder Happy Hippo jednako osvajaju odrasle i djecu diljem svijeta. Već smo mnogo puta predstavili Kinder novitete među kojima su se našli i sladoledi, a sada smo naišli na Kinder Balles, čokoladne loptice koje dolaze s tri potpuno različita okusa, a koje se trenutno testiraju u Francuskoj i Italiji.

Svako punjenje donosi pravu rapsodiju okusa. Za početak, tu je bijela čokolada s mliječnom kremom i komadićima lješnjaka, zatim mliječna čokolada s kremom od lješnjaka i komadićima lješnjaka i mliječna čokolada s mliječnom kremom i hrskavim kakaovim keksićima.

Koju biste sortu isprobali?

Osim što su primamljive okusima, ove preslatke kuglice dolaze i u prekrasnom blagdanskom pakiranju.

Ako slučajno imate neku dragu osobu u Italiji ili Njemačkoj, vrijeme je da je nazovete i poželite joj sretne blagdane, te suptilno upitate može li vam poslati jedan paketić.