Promo

Kérastase Blond Absolu njega stvorena je za sve plavuše!

PR 14. veljače 2019.

Kérastase predstavio svoju prvu njegu za sve tipove posvijetljene kose Blond Absolu

Kérastase je početak 2019. godine odlučio posvetiti odvažnim i snažnim ženama blond kose te je u Orisu – Kući arhitekture ekskluzivno predstavio svoju prvu ljubičastu njegu za sve tipove posvijetljene kose Blond Absolu.

Ova revolucionarna linija koja istovremeno njeguje i neutralizira neželjene podtonove kose oduševila je sve okupljene vlasnike Kérastase salona, kao i poznate ljubiteljice te ponosne vlasnice blond kose poput Ive Jerković, Lee Mijatović, Suzy i Sarah Josipović, Korane Gvozdić, Lare Antić i Željke Molnar.

U sklopu predstavljanja linije Blond Absolu održana je revije kose na kojoj su Kérastase Blond Absolu heroine s ponosom pokazale svoju blond nijansu kose. Rita Rumora se odvažila biti „ženstvena“, Nika Matić „divlja“, Dorin Bajzec „sexy“, a Isabella Rakonić se odvažila biti „nježna“.

Svaka žena koja se odvaži nositi blond je hrabra, jedinstvena, ženstvena i u trendu, a upravo to su tijekom revije pokazale i naše hrvatske influenserice. Voditeljica Ana Radišić uvela je okupljene u ljubičastu Kérastase Blond Absolu bajku, koju je upotpunila velika rođendanska torta u bojama brenda kao i Bottega Rose Gold pjenušac.

Inspiriran formulama za njegu kože, Kérastase je stvorio izuzetno jak i moćan kompleks aktivnih sastojaka – hijaluronske kiseline, cvijeta runolista i ljubičastih neutralizatora, koji njeguju i obnavljaju tretiranu blond kosu istovremeno čuvajući postojanost boje. Linija Kérastase Blond Absolu sastoji se od šest proizvoda – dvije komplementarne kupke Bain Lumiére i Bain Ultraviolet, njege u tubi Cicaflash i maske Ultraviolet te seruma Cicaplasme i boostera Cicafibre za regeneraciju kose.

Cicafibre je dio personalizirane Fusio Dose usluge ekskluzivno u salonima Kérastase. Kérastase Blond Absolu ljubičastu njegu uzvanicima je predstavila Ana Androšević, L’Oréalova stručna edukatorica za Kérastase.

Prvi put kad sam obojila kosu u blond preplavio me osjećaj oduševljenja i poželjela sam da taj osjećaj traje zauvijek. Kao i sve žene s blond ili posvijetljenom kosom shvatila sam koliko je, uz postojanost boje, važna i hidratacija. Blond Absolu prva je linija proizvoda koja snažno hidratizira blond kosu čineći ju mekom i lepršavom.

Kérastase već 55 godina brine o kosi svojih klijentica, pruža im luksuznu njegu i iskustvo te sluša njihove potrebe. Novom linijom proizvoda posvećenoj blond kosi to je još jednom i dokazao proslavivši rođendan na najbolji mogući način – usrećivši sve žene koje odvažno nose blond“, izjavila je Ana Androšević, stručna edukatorica za Kérastase.

Svaka blond nijansa je jedinstvena zahvaljujući različitim tipovima kose i blonding tehnikama te zahtijeva personaliziran pristup. Od sada svaka žena uz pomoć svog frizera ili kolorista upotrebom proizvoda iz linije Kérastase Blond Absolu može, kreirati vlastitu rutinu, koja odgovara potrebama njene posvijetljene kose.