FOTO by TikTok @caffeinication

Dom

Kavoljupci – jeste li probali ledenu Nutella kavu?

Mia Vodopija 16. lipnja 2021.

Hladni napitak izgleda prilično jednostavno za napraviti, pod uvjetom da imate sve sastojke

Nova internet senzacija je pred nama – ljudi pripremaju ledenu Nutella kavu na TikToku. Ukusna smjesa je prepuna bogate Nutelle, mlijeka, sladoleda i kave, a mi jedva čekamo da ju napravimo.

Iako je pomeo internetsku publiku, ovaj ljetni osvježavajući napitak vjerojatno nije baš pogodan za one koji su na dijeti.

Foto: TikTok @caffeinication

Ispod možete pogledati isječak pripreme ovog ukusnog pića:

@caffeinication

Nutella Cold Brew anyone?🤩😍🤤 you can buy our glassware from link in bio🛍##caffeinication ##icedcoffee ##cookingtiktok ##coffee

♬ Choking on Flowers – Fox Academy

Hladni napitak izgleda prilično jednostavno za napraviti, pod uvjetom da imate sve sastojke.

Prvo što trebate je pomiješati toplo mlijeko i izdašnu žlicu Nutelle – ovisno o tome koliko želite da vaš ledeni napitak bude čokoladan! Zatim napunite čašu do pola ledom.

Foto: TikTok @caffeinication

Jednom kad se Nutella otopi u toplom mlijeku, prelijte Nutella čokoladno mlijeko u čašu leda, napunivši oko tri četvrtine čaše, prije nego što dodate kavu / espresso.

Kad to završite, možete preliti vrhnjem i dodati još malo leda ako želite da bude super hladno! Uh zamislite samo te slojeve!

Foto: TikTok @caffeinication

Korisnicima TikToka se jako svidio recept – jedna osoba je napisala: “Ajme, trčim do dućana da kupim sastojke i napravim ovo savršenstvo! Tako dreamy.” Druga osoba je napisala: “Eto, bolje da niti nisam na dijetu išla, moram probati ovo!”

Za sve one koji imaju baš veliki sweet tooth i ne mogu utažiti želju za slatkim, možete dodati i šlag i izmrvljene keksiće.

Foto: TikTok @caffeinication

Ova Nutella hladna kava izgleda tako dobro da bismo najradije uživali u njoj u baš svakom ljetnom danu!