FOTO by Instagram @bojansirola / @a.v_b.o.s.s

Putovanja

Kanjon Verudela u Puli savršeno je mjesto za prosidbu!

Viktoria Mikulić 25. srpnja 2023.

Najveći istarski gradić postao nam je još draži nakon što smo otkrili ovaj božanstveni zaljev…

U posljednje vrijeme, naša glavna misija je istraživati idilična mjesta koja možda još nisu toliko razvikana, a sve s ciljem kako bismo i vama približili neke od najposebnijih kadrova diljem Jadranske obale.

Ovog puta, naše srce osvojio je kanjon Verudela koji smo otkrili putem brojnih Instagram fotografija koje govore više od tisuću riječi. Ovo romantično mjesto nalazi se u Puli, a riječ je o uskom zaljevu s okomitim stijenama sa svake strane koje se dižu do 20 metara iznad nivoa mora. Kanjon se nalazi između rtova Procipina (jug) i Sveti Ivan (sjever).

Ovo je savršeno mjesto za ovjekovječiti divne uspomene i smatramo da je idealna destinacija za pravu ljubavnu priču. Ako već neko vrijeme planirate zaprositi svoju dragu, a još uvijek niste pronašli idilično mjesto, ovaj kanjon mogao bi vas osvojiti. Da biste došli do ovog prelijepog kanjona, trebate ili prilično strmo pješačiti kroz stazu ili otplivati ​​s plaže Verudela, no jedno je sigurno, kada stignete na ovo mjesto, ostat ćete bez daha.

Ako prilikom posjeta Puli i kanjonu Verudela želite dodatnu rekreaciju, naša preporuka je Ronilački centar ORCA koji će vam pružiti jednostavnu i nezaboravnu avanturu! Iznajmite single, dvostruki kajak ili SUP, njihov set ronilačke opreme i krenite u avanturu oko lokalnih otoka!

Ili se usudite iskusiti prvi udah pod morem te otkrite tajne jadranskog podmorja. Iskusan ORCA Diving tim će vam rado biti na raspolaganju.