FOTO by NOVAPARK Flugzeughotel

Iće & piće

Kamo za 1.5.? U restoran-avion na 7. katu zgrade u Grazu!

Viktoria Mikulić 24. travnja 2024.

Riječ je o jedinom restoranu zrakoplova na svijetu gdje možete uživati u raznovrsnim delicijama…

Ako imate strah od letenja, a svejedno biste htjeli iskusiti boravak u avionu i hranu koja se poslužuje (odnosno još bolju), pronašli smo nešto idealno za vas. U Grazu postoji avion koji se nalazi na 7. katu zgrade, a uređen je kao restoran.

Sada imate priliku doživjeti nezaboravno iskustvo u avionu, a da pritom ne morate nigdje poletjeti. S druge strane, ovaj restoran u avionu izvrsna je prilika i za sve putoholičare. Imate mogućnost povesti dragu osobu na romantičan ručak i isplanirati vaše iduće putovanje, ili si barem malo olakšati ako vas još uvijek vuče nostalgija za prošlim.

Obiteljski vođen objekt NOVAPARK Flugzeughotel Graz nalazi se na sjeveru Graza, na 10 minuta od centra grada. Hotel obuhvaća 2 restorana, 2 bara, terasu te spa i wellness centar. Jedan restoran i bar Flieger smješteni su u starim avionima na krovu.

Restoran Boeing smješten je na 22 metara nadmorske visine i nudi jela međunarodne i austrijske kuhinje. U ugodnom ozračju bara i restorana The 80er Flieger moguće je uživati u jelima međunarodne kuhinje te izboru pića iz 80-ih godina.

Ovaj Boeing 727-200 radi kao jedinstveni restoran u svijetu.

Ozbiljnost izvornog zrakoplova, udobna VIP sjedala i pripadajuća kuhinja temelj su posebnog doživljaja.

Krenite na kulinarsko putovanje oko svijeta, jer kako i priliči, svaki mjesec lete na novu destinaciju u svijetu.

Ovi tipični lokalni specijaliteti, upareni s austrijskim jelovnikom, vode vas u obilazak  koji se odražava na tanjuru i u čaši.

Pod motom “Povratak korijenima” oživljavaju zlatne 80-e uz ugodnu glazbu i ugodnu atmosferu.

Ploče na stolu, retro ogledala na zidovima i ugodna igra svjetla naglašavaju štih ove globalno jedinstvene lokacije. Straga, brojni izbori za sjedenje i prekrasan pogled na Graz Schloßberg pozivaju vas da se zadržite.

U pramcu ruskog putničkog aviona, dugog preko 50 metara, nalazi se prostrani šank gdje možete nazdraviti uz vaša omiljena pića.

Adresa ovog hotela je Fischeraustraße 22, 8051 Graz, Austrija, a svoj stol možete rezervirati na sljedećem LINKU!