FOTO by Instagram @nevenarendeli / @petitelucette

Poznati

Kakvo veselje! Kćerkice Nevene Rendeli kreću u muzičku školu!

Mia Vodopija 27. kolovoza 2021.

Za koji instrument će se djevojčice odlučiti?

Nije tajna da roditelji žele najbolje za svoju djecu. Trude se čitati i pisati sa svojom djecom, pomagati im u učenju i pisanju zadaća, hrane ih domaćim namirnicama poput nešpricanog voća i povrća, šeću s njima i vode ih na balet, ritmiku, nogomet, rukomet, plivanje ili košarku.

Jako je bitno naučiti djecu od malena o važnosti fizičke aktivnosti. Iako su pravilna prehrana, doza kretanja i dobre ocjene u školi jako bitne stvari, važno je prisjetiti se da su sva djeca kreativna i da vole nove hobije, da vole učiti nove vještine i ponajviše od svega, da se vole socijalizirati i stvarati nove prijateljice i prijatelje.

Sve te tri stvari su obuhvaćene u muzičkoj školi. Ljudska bića vole melodioznost glazbe i kreću se ritmično u brojnim pozama, kojima smišljaju brojne plesove.

Svi mi, neovisno o tome gdje se nalazimo na planeti, volimo slušati muziku – možda ne iste žanrove, ali proizvođenje zvukova raznim predmetima u nadi postizanja konsonantnih zvukova je ultimativno obilježje ljudske vrste kao takve.

U Zagrebu ima čak nekoliko muzičkih škola, ali ona na koju se Nevena Rendeli odlučila za svoje kćerkice je Yamaha Music School. Objavila je kako upisi u muzičku školu još traju, što znači da se i vaša djevojčica ili dječak stignu upisati.

Hoće li odabrati klavir, flautu, gitaru, bubnjeve ili nešto potpuno drugačije, to je na izboru njezinih djevojčica.

U postu je pozvala svoje pratiteljice da posjete Yamaha Music School na njihove Dane otvorenih vrata, koji se održavaju 1. i 2. rujna.