FOTO by Instagram

Poznati

Kako su poznati proslavili Uskrs: Od proslave rođendana blizanki do popodneva provedenog u prirodi s domaćim životinjama!

Antonija Andabak 05. travnja 2021.

Naši su celebovi proveli Uskrs u intimi vlastitih obitelji!

Srce veliko k’o kuća na uskršnje jutro osjetili su svi oni koji su ga proveli u krugu najmilijih. Šunkica, francuska salata, luk, sir i jaja te naravno mnoštvo kolača vrijednih domaćica, obogatili su uskršnji stol baš kao i prisustvo osoba koje volite. U krugu osoba koje vole, proveli su i naši poznati, a mnogi od njih su si dali truda te produženi vikend proveli kako zaslužuju!

Buket predivnog cvijeća zaslužila je mlada pjevačica u usponu, Antonia Dora Pleško koja nas iznova oduševljava svojim singlovima i lijepim vokalom. Zovu je nasljednicom Nine Badrić, no Antonia, kojoj gode takvi komplimenti, ima još mnogo glazbenih planova kojim će nas uskoro iznenaditi. Blagdan je provela u krugu bližnjih, a svojim je pratiteljima čestitala Uskrs objavivši fotografiju s velikim buketom cvijeća u vrlo stylish kombinaciji mini lepršave haljine, kožnih čizama na visoku petu i uskog “kožnjaka”:

Iako nas uskršnje jutro nije počastilo višim proljetnim temperaturama, dan je ipak bio idealan za šetnjicu, a istu nije propustila naša popularna pjevačica Franka Batelić! Sina Viktora odlučila je odvesti u prirodu, a maleni je uživao na svježem zraku u društvu domaćih životinja! Svojim je pratiteljima taj doživljaj približila napisavši: “Viktorov najbolji dan u životu. Traktor, “karijola”, krave, kokoške, njoki i cijela istarska family na okupu. Ljudi, nadam se da lijepo provodite ovaj uskršnji vikend…

Roditelji kojima je još rano napuštati udobnost i toplinu svog doma jest obitelj Šuput-Tatarinov i njihov sinčić Bloom. Maja je jednostavno poželjela svima sretan i blagoslovljen Uskrs, objavivši niz fotografija na kojima u naručju drže sina, a koje odišu srećom i zadovoljstvom roditelja.

S obzirom na to da malu bebu ima i voditeljica popularnog TV-showa “Život na vagi” Marijana Batinić, svojim je pratiteljima poručila kako će tulumariti sljedeće godine! Objavila je fotografiju u kojoj se u tucanju jajima natječe sa svojom starijom kćerkom Enom, dok se tata Matej igrao na podu sa sedmomjesečnom Rozom.

Prije četiri godine, četvrtog dana mjeseca travnja, rođene su blizanke naše glumice Mirne Medaković Stepinac. One su uskršnje jutro dočekale uzbuđeno dok su roditelji pripremali sve za skromniju proslavu dječjeg rođendana s obzirom na epidemiološke mjere. Sreće i uzbuđenja nije nedostajalo, a blizanke Kaja i Zora ugasile su četiri svjećice na torti i poželjele svaka svoju željicu.

Jedna wellness fotka, okinuta je u hotelu u Novigradu, a na istoj se nalaze naša blogerica Ella Dvornik-Pearce sa suprugom Charlesom i kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren. Obitelj je odlučila uskršnje jutro provesti dalje od Zagreba i objaviti veselu fotku u svom stilu, uz prikladan Ellin opis: “United colours of Silly“.