FOTO by Balonmania

Dekor

Kako organizirati tulum za pamćenje? – mi znamo koji su ključni koraci koje ne smijete preskočiti

Daria Lovrić 05. svibnja 2022.

Želite li proslavu kakve viđate na društvenim mrežama posebnu pažnju posvetite dekoriranju prostora

Planirati neki događaj, bilo to proslava rođendana ili neki drugi event, ponekad može biti stresno i naporno. Postoji nekoliko ključnih stvari kojima se morate pozabaviti prije nego krenete u samu realizaciju.

Najprije morate odabrati termin ako nije uvjetovan određenim datumom, odrediti budžet, osmisliti temu, jelovnik i tijek događaja.

U borbi s obavezama, dok nas vrijeme pritišće, često ili zanemarujemo ili zaboravljamo na najvažniju stvar – dekoraciju. Neki će reći da ona nije važna, međutim u stvarnosti to nije tako.

Jednako kao kod upoznavanja nove osobe, najvažniji je prvi dojam. Za stvaranje prvog dojma potrebno je samo 7 sekundi, a svima nam je jako važno da se dogodi onaj wow efekt.

Lagali bi kad bi rekli da ne želimo proslavu kakvu viđamo na društvenim mrežama, međutim često mislimo da nemamo dovoljno vremena ili novca stilizirati prostor prema vlastitim željama.

Mišljenje nam je promijenila široka ponuda balona i dekoracija brenda Balonmania. U svom asortimanu nude veliki izbor kvalitetnih folijskih balona i balona od lateksa. Uz nenapuhane balone, baloni napunjeni helijem su odličan izbor želite li više vremena posvetiti pripremi slastica i ostalim obavezama.

Baloni za sve prigode

U ponudi možete pronaći balone za vjenčanja, dekoracije od balona za rođendane, buket balone za rođenje djeteta, balon brojeve, kao i balone za druge proslave poput pričesti, krizme, diplome i slično.

Najzanimljivije od svega što smo pronašli u ponudi je širok asortiman tematskih balona. Ako nemate samu ideju, možete se inspirirati šarolikom ponudom brenda Balonmania. Tako ćete primjerice pronaći dekoracije za tematske partyje iz omiljenih crtanih filmova – Paw Patrol, Frozen, Jungle safari, Baby Shark, Minnie, Mickey, Pepa Praščić, Spiderman

Vaši mali gosti bit će oduševljeni što će rođendan proslaviti uz najdraže likove iz crtića, a vaše će vam dijete biti više nego zahvalno.

Kako odrastamo estetika nam postaje sve važnija, pa tako i izgled prostora. Buduće vjenčane kume i organizatorice lude djevojačke večeri imaju pred sobom težak zadatak – organizirati najbolji tulum u životu jedne mladenke.

S obzirom na to da će sve biti pažljivo dokumentirano i objavljeno na društvenim mrežama, izgled samog interijera mora biti doveden do savršenstva.

Kako bi sve izgledalo spektakularno Balonmania u svojoj ponudi ima elegantne balone za djevojačke večeri, ali i balone za vjenčanje u bogatoj paleti boja i motiva. Dekoracije balonima za vjenčanje daju poseban pečat svadbi i nezaboravan su doživljaj svake proslave.

Balonmania također nudi i usluge sastavljanja i izradu većih balonskih dekoracija za vjenčanje po želji.

Pošalji poruku balonom

Balonom možemo poželjeti dobrodošlicu ili brzo ozdravljenje, čestitati obljetnicu ili izraziti ljubav najmilijima. Baloni s porukom savršen su dodatak za svaku priliku i idealan način za reći „Hvala“. Posebnu čar daju „Sing a tune“ baloni raznih motiva koji sviraju Happy Birthday pjesmu, do čak 50 puta. 

One najmlađe posebno će razveseliti zabava uz vesele pinjate. U vrhunskoj ponudi Balonmanije možete izabrati tematsku pinjatu, napuniti ju slatkišima i malim balonima. Za vrhunac zabave party pinjata se razbija štapom ili potezanjem vrpci.

Svoj mali raj za savršene Instagram fotke i nezaboravne tulume uredite uz dekoracije brenda Balonmania i partiju će vam pozavidjeti  ljubitelji dekora i preslatkih interijera.

Osim balona, od dekoracija u ponudi imaju tanjure i čaše, kao i helij i opremu za puhanje balona te slatke i slane grickalice za uživanje: vrhunske kokice i šećernu vatu.

Najbolje od svega je to što imaju mogućnost dostave svih proizvoda na kućnu adresu.

Cijelu ponudu ovog brenda možete pogledati unutar Balonmania web stranice, a za još više inspiracije posjetite i njihove društvene mreže Facebook i Instagram.