Modni dodaci

Jo-Jo design – dječja igra kao inspiracija za unikatan nakit!

Viktoria Mikulić 25. rujna 2018.

Ovaj istančan brend nastao je prije 5 godina, a dizajnerica svoje komade često naziva 'igrom staklenih perli'

Ova kreativna priča započela je još prije nekoliko godina. Tijekom studentskih dana, Vesna Markanović, osnivačica sada već uspješnog modnog brenda ‘Jo-Jo design’ zaposlila se u jednoj dubrovačkoj galeriji s poslovnicom u Zagrebu te vrlo brzo počela shvaćati da je umjetnička duša. Ista tako, spoznala je da je izrada nakita nešto što je smiruje, ujedno i hobi i posao s kojim se želi baviti u životu.

Jo-Jo design

Već tada je imala viziju o izradi jedinstvenog nakita koji će se po mnogočemu razlikovati od ostalih, a u tome je i uspjela. Svaki komad nakita osmišljen je s ciljem isticanja osobnosti žene koja ga nosi, a koja je svestrana, zna što želi u životu, pomalo drugačija i ima izgrađen vlastiti stil.

Mnoge pripadnice nježnijeg spola prepoznale su se u ovoj poruci te odvažno nose ove uistinu posebne komade nakita.

Jo-Jo design

Za izradu nakita ova kreativka najčešće koristi poludrago kamenje, swarovski kristale, kožu, ali i neke druge materijale koji na kraju čine reprezentativan komad nakita. Osim personaliziranog dizajna, ovaj nakit može se počastiti epitetom iznimne kvalitete upravo zbog ogromne pažnje koju dizajnerica posvećuje svakom dijelu u procesu izrade. Bez obzira na trendove, ovaj bezvremenski nakit moći ćete nositi godinama.

Jo-Jo design

U novoj kolekciji raskošne ponude možete pronaći ogrlice, naušnice no isto tako i razne broševe, mašnice koje će ove jeseni definitivno postati nezaobilazan modni dodatak brojnih fashionistica, posebice uz odjevne kombinacije poput ležernih midi haljina, košulja i casual odijela.

Jo-Jo design

Za sada je nakit modnog brenda ‘Jo-Jo design’ dostupan u prostoru udruge All Faces, Nemčićeva 4, Zagreb, no ako potražnja poraste, plan je u skoroj budućnosti otvoriti i vlastitu trgovinu.

Jo-Jo design

Ako i vi težite tome da budete posebni, jedinstveni, posjetite ih na spomenutom prodajnom mjestu ili zavirite na Facebook stranicu i Instagram profil modnog brenda Jo-Jo design i odaberite savršen komad za sebe.

Jo-Jo design

#jedinstvena IGRA DARIVANJA

U suradnji s modnim brendom Jo-Jo design, jednu sretnicu nagradit ćemo jedinstvenim brošem prema vlastitim željama. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica broša po izboru s potpisom Jo-Jo design je Anamarija Banišić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.