Film

Jeste li pogledali božićni film “The Noel Diary?” Justin Hartley rastapa srca!

Viktoria Mikulić 30. studenoga 2022.

U nastavku donosimo više o tome što ovaj film čini jedinstvenom božićnom pričom...

Do sada je Justin Hartley postao profesionalac u rastapanju srca. Šest sezona glumio je Kevina Pearsona u NBC-evoj obiteljskoj drami This Is Us, koja je pratila živote obitelji Pearson i trenutke koji su ih oblikovali.

Iako je posljednja sezona “This Is Us” prošlog svibnja, Hartley kreće na još jedno putovanje kroz prošlost i sadašnjost u nadolazećem božićnom filmu Noel’s Diary.

Charles Shyer, pisac i redatelj poznat po klasicima kao što su “Zamka za roditelje” i “Nevjestin otac,” u filmu “The Noel Diary” obećava jednu prekrasu priču o nostalgiji i obiteljskim vezama.

Temeljen na istoimenom bestseleru Richarda Paula Evansa, “The Noel Diary” prati poznatog pisca Jakea Turnera (Hartley) koji se vraća kući za Božić kako bi riješio imanje svoje otuđene majke.

O filmu:

Jake otkriva dnevnik koji pripada ženi po imenu Noel, a koji možda krije tajne njegove vlastite prošlosti i prošlosti Rachel (Barrett Doss), mlade žene koja ima samo jednu misiju. Zajedno, dvoje neznanca kreću na putovanje koje će ih suočiti s vlastitom prošlošću i otkriti potpuno neočekivanu budućnost.

The Noel Diary

Radnja se temelji na Jakeu i Rachel koje progone neodgovorena pitanja iz njihove prošlosti. Jake je izgubio brata u mladosti, a s ocem već dugi niz godina nema kontakt.

Također, nikada nije uspio obnoviti svoj odnos s majkom prije njezine smrti. Rachel traži svoju pravu majku koja ju je dala na usvajanje.

Ovdje možete pogledati trailer:

Zaključak je sljedeći – Božić je vrijeme praštanja i ovo je uistinu zanimljiva i emotivna priča koju vrijedi pogledati.