FOTO by jasboutique

Dekor

Jeste li ikada vidjeli ovakvu čudesnu lampu?

Una Lora Banjac 06. ožujka 2024.

Neobična viseća rasvjeta u obliku mjeseca pravo je remek djelo

Da li ste ikada kao dijete gledali mjesec na zvjezdanom nebu, divili mu se i poželjeli imati ga u svojoj sobi? Mi jesmo i to ne jednom – iz tog smo razloga oduševljeni ovom neobičnom i prekrasnom lampom!

Predstavljamo vam Malira Moon viseću lampu koja nadilazi klasičnu rasvjetu s kojom smo se susretali. Štoviše, ova je lampa prava umjetnost koja spaja moderan dizajn s lunarnom privlačnošću te unosi dašak magije u vaš dom.

Ova je lampa izrađena s toliko posebnom pažnjom na detalje da vam se zaista čini da imate pravi mjesec u vlastitoj sobi. Njen dizajn oponaša prirodnu zakrivljenost mjeseca bacajući toplu, ambijentalnu svjetlost idealnu za opuštanje i maštanje. Tekstura lampe je ono što nam se najviše dopalo jer upravo ona dodaje taktilnu dimenziju vizualnoj privlačnosti ovog remek dijela.

Napravljena je od visokokvalitetnih i dugotrajnih materijala koji osiguravaju dugovječnost ove lampe, a dolazi u čak tri različite veličine – promjera 30 cm, 40 cm i 50 cm.

Instalacija lampe je laka, svaka jedinica opremljena je mehanizmom za vješanje jednostavnim za korištenje i postavljanje. Također, ova je neobična lampa kompatibilna s različitim tipovima žarulja tako da osvjetljenje možete personalizirati po vlastitim željama.

Ovakva lampa nije samo rasvjetno tijelo već je oličenje nebeske elegancije koja se idealno uklapa u različite stilove interijera. Možete se naručiti Jas Boutique službene stranice po cijeni od 499,99£, a dostavljaju za četiri tjedna!