Ljepota

Jesenski ruževi – TOP 10 primjeraka koje želimo u svojoj kozmetičkoj torbici!

Daria Lovrić 26. listopada 2023.

Donosimo nijanse koje će vladati ove sezone!

Iako obožavamo ljeto, moramo priznati da smo već odavno odagnali depresiju za istim jer je jesen sa sobom donijela nevjerojatne novosti u svijetu mode i ljepote. S padom temperatura, stigli su i vrući trendovi koji će naš izgled učiniti nezaboravnim.

Make-up svijet oduševljava novitetima, a nova paleta make-up trendova bojama. Suptilno naglašene oči s razigranim bojama ili možda dramatičan eyeliner koji ostavlja snažan dojam upotpunit će širok asortiman ruževa.

Nadamo se da ste spremni eksperimentirati jer su ovojesenski ruževi dizajnirani kako bi naglasiti ljepotu vaših usana.

Izdvojili smo 10 must-have primjeraka, od nježnih nude i blijedoružičastih nijansi, preko vatreno crvenih za večernje izlaske, pa sve do tamnoljubičastih magičnih nijansi koje su sjajne za kišne dane.

Ova će jesen biti šarenija i življa nego ikad i to najbolje pokazuju essence i CATRICE noviteti.

Među najtraženijim bojama su klasične nude i nježno ružičaste nijanse koje nosimo svakodnevno u casual varijantama i poslovnim prigodama.

CATRICE – 4,49 €

Uz spomenute nijanse jedna od najpopularnijih nijansi koja se pojavljuje na trending listama je smeđa. Tamnije nude, boja karamele i čokoladno smeđe nijanse vašem će looku dati jednu profinjenu i sofisticiranu notu.

CATRICE – 4,99 €

U večernjim i svečanim prigodama birajte jače upečatljive nijanse poput ljubičaste i koraljno crvene, a posebno je popularna i nijansa bobičastog voća.

CATRICE – 4,99 €

Bogate i duboke nijanse bobičastog voća su odličan izbor želite li dodati dozu dramatičnosti vašem izgledu.

CATRICE – 4,49 €
CATRICE – 4,49 €
CATRICE – 4,99 €