FOTO by IMDb

Film

Jenna Ortega, Michael Keaton i Winona Ryder u prvom teaseru za film Bubimir!

admin 22. ožujka 2024.

"Come, Mister tally man, tally me banana. Daylight come and me wan' go home"

Koliko nostalgije u prvom teaseru za film Bubimir! Upravo je objavljena prva kratka najava filma i melodija koja ju prati instant nas vraća u davna vremena, točnije 1988 godinu, kada je izašla originalna verzija.

Foto: IMDb

Osim prepoznatljive melodije “Come, Mister tally man, tally me banana“, vidjet ćemo i prepoznatljiva lica na koja smo već navikli. Tako da ćemo opet gledati Michaela Keatona kao grotesknog duha Bubimira te Winonu Ryder koja se vraća u ulogu Lidije Deetz, ali je sada majka teenagerice.

Foto: IMDb

Tu teenagericu glumi Jenna Ortega i nakon što smo ju gledali kao buntovnicu u Netflixovoj seriji “Wednesday“, sada je došao red na još jednu sličnu, mračnu ulogu.

Vraća se i Catherine O’Hara, a franšizi se pridružuju Willem Dafoe, Justin Theroux i Monica Bellucci.

Foto: IMDb

Film “Beetlejuice Beetlejuice” stiže u kina 6. rujna i nakon trideset i šest godina opet ćemo uživati u spletkarijama Bubimira i Lidije.

Objavljen 1988., originalni naslov ostaje klasik komedije i horora te će ostati u svijesti pop kulture još dugo vremena. Osvojio je Oscara za najbolju šminku i zaradio 80 milijuna dolara uz budžet od 15 milijuna dolara.

Foto: IMDb

Nadamo se da će film opravdati očekivanja, a do 6. rujna možete raditi sve, samo nemojte izgovoriti ime Bubimir tri puta za redom.