Film

Jedna od najiščekivanijih romantičnih komedija dolazi taman pred Valentinovo

admin 10. siječnja 2023.

Reese Witherspoon i Ashton Kutcher kao glavne uloge...

Reese Witherspoon i Ashton Kutcher glume najbolje prijatelje koji zamjenjuju svoje živote u nadolazećoj Netflixovoj romantičnoj komediji “Your Place or Mine“.

Film, koji je napisala i režirala Aline Brosh McKenna prati Debbie i Petera, dvoje najboljih prijatelja koji su potpuna suprotnost jedan drugome. Debbie je računovotkinja koja živi sa svojim sinom u Los Angelesu i voli uobičajenu rutinu svog života, dok je Peter voditelj marketinške agencije i pisac koji uživa u turbulentnom tempu života u New Yorku.

Kad njih dvoje odluče zamijeniti domove i živote na tjedan dana otkrivaju da ono što misle da žele možda nije ono što im stvarno treba.

Zvjezdanu glumačku postavu, osim Reese Witherspoon i Ashton Kutchera, čine i Jesse Williams, Zoë Chao, Wesley Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, Tig Notaro i Steve Zahn.

Reese Witherspoon u izjavi film naziva “pismo za sve samohrane majke“.

Čak i ako vaš život nije savršeno funkcionirao onako kako ste zamislili, postoji nada i radost, a ljubav se još uvijek može pronaći”, izjavila je glumica.

Datum izlaska zakazan je za 10. veljače i izgleda da nam dolazi odličan film taman pred Dan zaljubljenih.