FOTO by Amazon

Zabava

Jedini kišobran koji će vam trebati ove jeseni

admin 29. rujna 2022.

Nema tog pljuska koji vam može pokvariti raspoloženje

Posljednjih nekoliko dana kiša pada bez prestanka i odlazak iz kuće bez kišobrana nije pametna ideja, bez obzira kakvo je trenutno vrijeme.

Meteorološka prognoza kaže da nas idući tjedan očekuje poboljšanje vremena uz prestanak kiše, ali preporučujemo da bez obzira na sve uz sebe uvijek imate kišobran.

Kišobran za alkohol
Kišobran za alkohol

Pronašli smo jedan model koji će se odlično uklopiti u jesensko sivilo, a vama će pružiti mogućnost da se “oraspoložite” na bilo kojem koraku, bez da itko shvati što radite. 

Kišobran za alkohol

Riječ je o kišobranu koji vas neće zaštititi od kiše, ali će vam omogućiti da si natočite omiljeno alkoholno piće, onako – inkognito, da vas nitko ne “uhvati“. Ovaj kišobran zapravo je pljoska u koju možete staviti zapremninu jednakoj 8 shootera. 

Kišobran za alkohol

Ovo je još jedan u nizu “James Bond” proizvoda za žene s kojim ćete uspješno prikriti svoju želju za pronalaskom dobre volje.

Kišobran za alkohol
Kišobran za alkohol

Ovaj “pametni kišobran” pronašli smo unutar Amazon web trgovine po cijeni od 26,64€, gdje za navedenu cijenu dobijete 2 kišobrana, tako da sa svojom najboljom frendicom uvijek budete spremne na dolazak lošeg vremena.