Poznati

J.Lo se ovih dana poigrala s pink kosom!

Antonija Andabak 06. prosinca 2021.

Mnogi su osim pink kose komentirali pomalo "zacementirani" izgled J.Lo!

Jennifer Lopez već neko vrijeme njeguje kosu medenu boju kose prošaranu zlatnim pramenovima, no čini se da se ovih dana odvažila na promjenu koju je ovjekovječio njen osobni frizer.

Chris Appleton, prije dva dana je na Instagramu podijelio novu fotografiju njezine trendi kose, srednje duljine obojene u pink boju i oblikovanu u neuredne “beach waves“.

Činilo se da je Paris Hilton posebno impresionirana novim izgledom svoje omiljene pjevačice, te je fotografiju komentirala s mnogo emotikona s ružičastim srcem.

Očito, J. Lo izgleda atraktivno s novom kosom i mnoge će njene obožavateljice pronaći inspiraciju u kreiranom izgledu te kopirati look, no iste moraju biti svjesne da u ovom slučaju Jennifer nosi periku koja vrlo vjerno dočarava pravu kosu s izrastom.

Lopez je također dala sve od sebe sa svojom šminkom za fotografiju, s podebljanim obrvama, tamnim iscrtanim očima, jarko ružičastim rumenilom i sjajnim ružem u neutralnoj nijansi.

Osim komentara koji su išli na račun kose, mnogi su komentirali njeno već poznato (po mnogima nepotrebno) i vidljivo obrubljivanje gornje usnice olovkom iznad prirodne linije, a par rečenica bilo je upućeno i “zamrznutom” izgledu J.Lo koja je u srpnju napunila 52.godine.

Unatoč tome, pjevačica svojim stilom života, kojeg često dijeli na društvenim mrežama, služi mnogima kao inspiracija te šalje poruku kako žena u šestom desetljeću može biti zanosna i aktivna.

To dokazuju videi njenih iscrpljujućih plesnih treninga koji su odgovorni za njenu i dalje bombastičnu pojavu!