Poznati

J.Lo je pravo osvježenje s novom pixie frizurom!

Viktoria Mikulić 10. veljače 2021.

UPOZORENJE: Ove bi slike mogle postati vaša sljedeća hair opsesija!

Milijunti (možda milijarditi?) put moramo postaviti pitanje: Ima li nešto što Jennifer Lopez ne može učiniti? Može pjevati i plesati kao da ne postoji sutra, zatim ima i urođeni talent za glumu, a pritom stvara i priželjkivane beauty proizvode te povrh svega, izgleda božanstveno gdje god se pojavi. Ova multitasking žena uzor je mnogima svojom energijom, ljepotom i pozitivnim pristupom prema životu.

J.Lo odnedavno drži stvari relativno jednostavnima na odjelu za kosu, no za naslovnicu Allurea ipak se odlučila na drastičnu promjenu.

Za snimanje naslovnice, J.Lo je zamijenila svoju dugu plavu kosu odmjerenom pixie frizurom, koja odaje dojam još izraženijih jagodica. Ne samo da je zapalila naslovnicu ovog kultnog lifestyle magazina svojim atraktivnim izgledom, već je na scenu donijela dašak 90-ih za kojima smo svi nostalgični.

Pixie frizura savršena je jer vraća onaj mladenački izgled, a iako Jennifer Lopez izgleda iznimno mladoliko sa svojih 51. godinu, moramo priznati da je ova frizura pravo osvježenje.

Nikada nismo mislili da ćemo je vidjeti s ovako kratko kosom, no slavna diva ne prestaje s iznenađenjima.

Budući da je ovo ‘drastična promjena u odnosu na J.Lo-in pristup, postoji prilično velika vjerojatnost da je riječ o nevjerojatno dobroj periki. Kako god bilo, izgleda besprijekorno.

Za ostatak snimanja za Allure, J.Lo je održavala faktor glama visokim, pozirajući s dijamantima i mrežicama prekrivenim draguljima, pokazujući prekrasnu kombinaciju sjaja i sjenila.

I dok se duga kosa nekoć smatrala pravim luksuzom i svatko je težio istoj, danas je kratka u jednakoj mjeri zanosna, možda čak za nijansu više. Zahvaljujući hair stilistima, pixie, bob i lob samo su neki od favorita kojima poznate zvijezde sve više naginju.

Mi za ovaj look dajemo čistu peticu, ako ne i desetku!