FOTO by Instagram/ @jlovers.jen@instyleturkiye@ bollywoodstori

Poznati

J. Lo i Ben Affleck ukrali cijeli “show” na filmskoj premijeri u Veneciji!

Antonija Andabak 11. rujna 2021.

Glamurozno pojavljivanje para između kojih se ponovo rasplamsala ljubav nakon 17 godina!

Prekinuli su zaruke prije sedamnaest godina, a sada svoje fanove oduševljavaju svojim romantičnim pomirenjem. Jennifer Lopez, koja je u srpnju napunila 52 godine i njen tri godine mlađi dečko, glumac Ben Affleck, pokazali su da strast nije nestala. Nakon što su ih osvanule fotografije sa 78. filmskog festivala u Veneciji, njihov govor tijela poručuje da su i dalje ludi jedan za drugim, i ne samo to, izgledaju bolje no ikada!

Jedna od najbogatijih žena u svijetu “showbiza”, izgledala je apsolutno zamamno u bijeloj, dugačkoj i uskoj haljini s izraženim otvorom u području dekoltea te visokim rasporkom uz nogu, a posjetitelji su i dalje komentirali kako je J.Lo i dalje u top fizičkoj formi pri kojoj se ističe njena poznata, obla pozadina.

Ben Affleck, s friško napunjenih 49.godina, izgledao je markantno u jednostavnom crnom odijelu s dodatkom leptir-mašne, kako i nalaže kodeks odijevanja tako glamuroznog događaja. Službeno prozvani Bennifer, prije dvadesetak godina bili su omiljeni celebrity par, a mnogi skeptici, posumnjali su da je njihovo pomirenje još jedan marketinški trik kojim se često poslužuju poznate osobe kako bi izazvale pomutnju i veliku pozornost javnosti prije izlaska albuma ili novog filma.

Pomislit ćete kako je očito to i slučaj Ben Afflecka čiji je film “The Last Duel” imao svečanu premijeru u Veneciji, no fotografije ovog slavnog para očito pokazuje da je riječ o obnovljenoj strast koja ne jenjava. Iako im mnogi ne prognoziraju dugotrajnu vezu, J.Lo i Ben Affleck pune svjetske tabloide gdje god se pojavili i često ističu da im je osim ljubavi bitna obiteljska složnost i razumijevanje.

J.Lo iz braka s pjevačem Marc Anthonyjem ima dvoje djece, blizance Emmu i Maxa, a Ben Affleck iz dugogodišnjeg braka s glumicom Jennifer Garner ima troje djece.