FOTO by Instagram @weddedwonderland

Poznati

J. Lo i Ben Affleck – bajkovito vjenčanje u Vegasu!

Viktoria Mikulić 18. srpnja 2022.

Čestitamo sretnom paru!

Jennifer Lopez i Ben Affleck službeno su se vjenčali! Odletjeli su u Vegas kako bi izmijenili zavjete u “Little White Wedding Chapel.”, kapelici u kojoj su mnoge poznate zvijezde izrekle sudbonsno DA.

“Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljivosti.” J.LO

Jenniferina vjenčanica bila je iz ‘starog filma’, a Ben je nosio sako iz svog ormara. Benovo troje djece i Jenniferino dvoje djece bili su prisutni na ceremoniji kako bi svjedočili razmjeni prstenja i zavjeta para.

“Ali na kraju je to bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti. Jedno o kojem smo davno sanjali i jedno koje smo ostvarili (u očima države, Las Vegas, ružičasti kabriolet i nas dvoje) nakon dugo, dugo vremena.”, izjavila je J.Lo!

Jennifer dijeli savjet za one koji još uvijek traže ljubav ”Ostanite strpljivi dovoljno dugo i možda ćete pronaći najbolji trenutak svog života u vožnji kroz Las Vegas u dvanaest i trideset ujutro u tunelu ljubavi, sa svojom djecom i osobom s kojom ćete provesti život. Ljubav je sjajna stvar, možda najbolja od svih stvari – i vrijedi je čekati.”

J.Lo je službeno promijenila i prezime

Jennifer Lopez zakonski je promijenila svoje prezime nakon udaje za Ben Afflecka. Dvojac se službeno vjenčao tijekom vikenda nakon što su podnijeli dozvolu za vjenčanje u okrugu Clark, Nevada.

Sudski zapisi pokazuju da su koristili svoja službena imena Benjamin Geza Affleck i Jennifer Lynn Lopez. Međutim, u odjeljku ‘novo ime’, Jennifer Lopez je navela da će sada zakonski biti poznata kao Jennifer Lynn Affleck.