FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Iznenadi svoju bestie fluffy bilježnicom s prvim slovom njezinog imena!

Viktoria Mikulić 21. studenoga 2023.

Za sve koji više vole pisani trag...

Ako je vaša najbolja prijateljica uvijek glavni organizator kada se negdje putuje, kada se organizira proslava ili jednostavno, kada smišljate koju predstavu ili film pogledati, onda biste je trebali impresionirati bilježnicom uz koju će svoje zamisli lakše pretočiti u djelo.

Ako ste stariji od 30 godina, onda ste svjesni da više ne pamtimo kao prije. Naravno, uvijek možemo nešto zapisati u bilješke pametnog telefona, ali u tome nema one čari…

Od sasvim jednostavnih svakodnevnih zadataka do zakazanih termina za frizera ili liječnika, moja malenkost apsolutno sve mora zapisivati jer inače bi definitivno vrijedila ona “kroz jedno uđe, kroz drugo izađe”.

Za kraj godine, pronašli smo jedan simboličan poklon koji je osim svrsishodan, također i prekrasan. U cozy izdanju, Next prodaje bilježnicu bijele boje koja dolazi s printom početnih slova naših imena.

Za sve koji žele iznenaditi prijateljicu uli neku drugu bitnu osobu, ovaj planner je praktičan i povoljan poklon koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Nadalje, uz njegovo fluffy izdanje, čak i tijekom najveće zime osjećat ćete se ugodnije.

Cijena jedne bilježnice u ovom ljupkom izdanju iznosi 7 €, a pronaći je možete na LINKU!