Obuća

Izdvojili smo top 10 proljetnih adidas tenisica

Engineer 06. ožujka 2019.

Još se ne možemo odlučiti s kojim modelom bismo vas darivali!

8. Mart, poznatiji kao dan žena uskoro će obilježiti povijesnu borbu koju su žene morale voditi da bi uživale jednaka prava kao muškarci. Danas slobodno možemo reći da se smisao tog dana nekako izgubila i danas ga doživljavamo kao komercijalni praznik. Ususret danu žena preplavljeni smo reklamama koje nam savjetuju što pokloniti ženi povodom “njenog dana”.

Muškarcima donosimo dodatan stres prilikom odabira poklona jer su se najbolje ideje iskoristile za Valentinovo, a ne daj Bože ako vam se i rođendan upakirao negdje u ožujku. Poklonima nikad kraja…

Kako bismo išli u trend s komercijalizacijom “Dana žena” mi smo ideju poklona definirali kao nove tenisice, a za vas smo odabrali 10 najboljih proljetnih modela popularnih adidas tenisica:

Stoga, ne čekajte da vas drugi daruju, darujte sami sebe… A mi vas uskoro darujemo s jednim prekrasnim modelom.

#danžena IGRA DARIVANJA

U suradnji sa ShoeBeDo, a na temelju vašeg odabira darujemo vas s novim modelom adidas superstar tenisica (vel. 36-41). Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica novog modela adidas superstar tenisica je Sanja Katalenić Iljkić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.