FOTO by Instagram @izakova

Poznati

Izabel Kovačić provodi zimske praznike u St. Moritzu

Mia Vodopija 12. siječnja 2022.

Ne znamo je li nam ljepša uživo ili na slikama...

Nedavno smo pisali o top skijalištima, među kojima smo spomenuli neka skuplja, ali i cjenovno prihvatljivija. Ono koje međutim nismo spomenuli je St. Moritz, luksuzno okupljalište bogatih i slavnih kojima novac ne predstavlja problem.

Uživati u snježnim bjelinama i ultra modernim skijalištima san je snova za mnoge od nas, ali i stvarnost za Izabel Kovačić, koja ovih dana puni baterije u prekrasnom St. Moritzu. Na svom Instagram profilu objavila je nekolicinu fotografija sa skijaških staza na kojima plijeni pozornost svojim istančanim odjevnim kombinacijama, među kojima su nas se osobito dojmile one s potpisom njezinog brenda.

Podsjetimo, Izabel je poslovno carstvo odjeće i modnih dodataka za djecu i odrasle počela graditi prije šest godina. Upravo je u centru Zagreba otvorila trgovinu i ured brenda koji je izgradila sa svojom sestrom.

Inače, iako Lunilou vode iz Hrvatske, Izabel živi na relaciji London-Zagreb, a njezina sestra i poslovna partnerica Ivana Čirjak u Švicarskoj. Lunilou je od samih početaka držao jednu posebnu priču, kako u dizajnu tako i u kvaliteti.

Svaka kolekcija i svaka kampanja rezultat je istraživanja i pomnog odabira materijala kako bi svojim malim i velikim klijentima pružili točno ono što zaslužuju, udobnost i kvalitetu bez kompromisa.