FOTO by Instagram @izakova

Poznati

Izabel Kovačić posvetila rođendansku čestitku suprugu Mateu

Mia Vodopija 07. svibnja 2021.

Trenutke obiteljske idile Izabel i Mateo dijele na društvenim mrežama...

U obitelji reprezentativca Matea Kovačića vlada rođendanska atmosfera. Trenutke obiteljske idile Izabel i Mateo dijele na društvenim mrežama, a povodom njegovog rođendana Izabel je podijelila fotografiju na Instagramu. “Happy birthday hubby”, napisala je Izabel pokraj fotografije na kojoj pozira s Mateom u ogledalu u liftu, dok ih on fotografira. S obzirom na to da su oboje u sportskom izdanju i da u rukama imaju kave za van, možemo zaključiti da vole popiti prvu jutarnju kavu izvan kuće.

Na slici je pažnju privukla i Mateova maska za mobitel na kojoj se nalaze on i Izabel. Ta fotografija s maske je snimljena na dan vjenčanja nogometaševe sestre Jelene iz 2018.

Iako Mateo i Izabel žive u Londonu, ona je sina Ivana, koji ima tradicionalno kršćansko ime, odlučila roditi u Zagrebu. Sredinom lipnja Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je prije jedanaest godina.

U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno “da” Mateo i Izabel su se upoznali. U crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima naš reprezentativac je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Nakon potresa koji je pogodio Zagreb, Kovačići su stigli iz Londona u našu metropolu kako bi bili uz svoje bližnje i veći dio karantene proveli su u Zagrebu.