FOTO by Instagram @mateokovacic8

Poznati

Izabel i Mateo Kovačić očekuju svoje prvo dijete! Čestitamo!

Viktoria Šafranić 19. svibnja 2020.

Divan par donosi još divnije vijesti!

Jedan od najpoznatijih parova diljem Lijepe naše, Izabel i Mateo Kovačić ekskluzivno za Story otkrili su da će uskoro postati roditelji.

Naš nogometni reprezentativac i njegova supruga dugo su ovu vijest držali u tajnosti, što nije bilo toliko teško s obzirom na situaciju u kojoj smo se posljednja dva mjeseca nalazili.

View this post on Instagram

Always a winner for me! 💙

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Prelijepa buduća mama sa svojim suprugom živi u Londonu, sve otkako je Mateo počeo igrati za nogometni klub Chelsea. Bez obzira na trudnoću, 27- godišnjakinja i dalje radi puno parom te je apsolutno posvećena svom dječjem brendu Lunilou.

View this post on Instagram

@lunilou_official

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Riječ je o obiteljskom poslu koji ova uspješna poduzetnica vodi zajedno sa svojom sestrom Ivanom. Sva odjeća koju proizvedu napravljena je od prirodnih materijala te je pogodna za osjetljivu kožu. Uskoro će sve ove eko stvarčice moći nositi i njihovo djetešce koje stiže krajem ljeta.

Iako zbog poslovnih obveza veći dio godine nisu u Hrvatskoj, nakon potresa, Mateo i Izabel ipak su se vratili u Zagreb kako bi proveli vrijeme sa svojim najmilijima.

Ovaj divan par jedinstven je po mnogočemu. Zajedno su već dugi niz godina, no svoju privatnost uspješno skrivaju od očiju javnosti. Osim toga, nikada ne ističu ono što imaju te žive baš poput sasvim običnih supružnika.

View this post on Instagram

since 2010 #loveofmylife

A post shared by @ mateokovacic8 on

Jedna inspirativna priča vrijedna pohvale. Sretnom paru čestitamo na ovom prekrasnom saznanju jer nema ljepšeg osjećaja na svijetu od trenutka kada se postaje roditelj…