Njega kože

Iz laboratorija Casmara stiže revolucionarna tonirana krema za zaštitu lica!

Viktoria Mikulić 11. svibnja 2018.

Izvrstan novitet dolazi u dvije nijanse i pogodan je za svaki tip kože

CASMARA istraživački centar je stvorio Urban Protect DD kremu – revolucionarnu toniranu krema za zaštitu lica.

DD krema Urban Protect 50 ml / 1.7 fl.oz. MPC 219,00 kuna

Zahvaljujući svojim snažnim aktivnim tvarima, djeluje kao anti-age njega te štiti od zagađenja. Njezina inovativna lagana tekstura sa zaštitnim faktorom s.p.f 30 (UVA,UVB) štiti i tretira kožu, te lagano tonira kako bi se postigao prirodan efekt. Ovo je jedan sasvim novi koncept multifunkcionalne kozmetike za svakodnevnu zaštitu kože.

Učinkovit novitet podjednako je namijenjen i ženama i muškarcima te je savršen za svaki tip kože. Dolazi u dvije nijanse, svjetlijoj i tamnijoj varijanti, ovisno o nečijoj puti.

Linea Divina

AKTIVNI SASTOJCI

BAMBUS: prirodni anti-age aktivni sastojak koji se bori protiv preranog starenja i pomaže u sprječavanju oksidativnog stresa

GLASS DIAMOND: aktivni sastojak morskog planktona koji stvara urbani štit te nas brani širokim spektrom filtera: od onečišćenja atmosfere do umjetnog svjetla, te UVA i UVB zraka

BADEMOVO ULJE: hidratizira, a istovremeno i hrani kožu, održava ravnotežu vlage zdrave kože, opskrbljuje vitaminima A i E

GINSENG I EKSTRAKT KAMILICE: djeluju protiv umora kože, hidratiziraju i usporavaju starenje, poboljšavajući njegovu elastičnost

Ovu jedinstvenu kremu kao i mnoge druge proizvode možete još danas naručiti putem web trgovine Linea Divina. Također, za sve aktualnosti i nadolazeće edukacije, zavirite u njihovu Facebook stranicu.

Linea Divina

###

LINEU DIVINU čini stručan tim s dugogodišnjim iskustvom u korištenju profesionalnih kozmetičkih preparata i opreme za kozmetičke salone i pružanju raznovrsnih kozmetičkih usluga za njegu lica, njegu i oblikovanje tijela, depilaciju, masažu, pedikuru, manikuru, nail-art i dr.

LINEA DIVINA osnovana je sa željom da usvojeno znanje i stečeno iskustvo ponudi na korištenje kozmetičarima i kozmetičkim salonima u usponu, a također i da onim iskusnijima bude kolegijalna referenca i savjetnik u radu.

Glavni cilj je udovoljiti potrebama kupaca, kozmetičara prije svega, nudeći im iznadprosječno kvalitetne proizvode za optimalnu cijenu, ali i pomoći im u osposobljavanju za njihovu kvalitetniju primjenu. Slijedeći ovu poslovnu filozofiju za svoje dobavljače i partnere odabrali su samo vodeće, kvalitetne i inovativne brandove i tvrtke iz svijeta kozmetike kao što su BDR, Casmara, Goldeneye, Epiladerm, ItalWax, Weelko i Air Clean.

Linea Divina

#tonirana IGRA DARIVANJA

U suradnji s Linea Divina, jednu sretnicu nagradit ćemo s Urban Protect DD – revolucionarnom toniranom kremom za zaštitu lica poznatog brenda Casmara. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Urban Protect DD – tonirane kreme za zaštitu lica je Vinka Šplajt. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.