Poznati

Iva Šarić i Bruno Petković dobili sina!

admin 03. travnja 2021.

Iva i Bruno zaobišli su neobična imena i odlučili se na jedno veoma dražesno!

Dan uoči Uskrsa, naš proslavljeni nogometaš Bruno Petković, te bivša manekenka, sada voditeljica Iva Šarić, dobili su sinčića! Iva je na svijet malenog donijela u poznatoj privatnoj klinici Podobnik, a Bruno se fotografijom pohvalio, držeći u rukama svoje prvo dijete.

Bruno i Iva nisu se u javnosti često pojavljivali zajedno, stoga mnogi nisu niti znali za njihovu vezu, a niti to da čekaju svoje prvo dijete. Iva naime, iz svog prvog braka s nogometašem Jerkom Lekom ima dva sina, Carlosa i Leona. U siječnju ove godine, pisalo se kako Leko odobrava novu vezu svoje bivše supruge, a drugi su portali doznali da je već danas, čestitao paru na prinovi!

Iva slovi za jednu od najljepših naših manekenki, a ova je atraktivna brineta svoje manekenske angažmane malo ostavila po strani te se posvetila novinarstvu i voditeljskom poslu, tako je uostalom i upoznala Brunu. Krajem 2019. Iva je ekskluzivno odradila intervjuu s Brunom za emisiju Klub 7 pri čemu je otkrio da je slobodan, a par mjeseci kasnije, voditeljica i naš poznati nogometaš, viđeni su zajedno nekoliko puta pri čemu se dalo zaključiti da je među njima ipak zaiskrilo.

Malenom dječačiću poznati roditelji nisu željeli davati atraktivna i neobična imena, te su ipak odlučili dati mu jedno sasvim ljupko – Adrian. Tako se malenom Adrianu vesele starija braća koja će ga nesumnjivo paziti i igrati se baš kako samo dječaci znaju.